2821
2789
عنوان

لاغرشدن

1089 بازدید | 79 پست

خانم های گل راه حل برای لاغرشدن میخوام راستش هرچی دکتر تغذیه رفتم فقط پول گرفتن و نتیجه نگرفتم حتی برای شکم پهلو هام رفتم با دستگاه کویتیشن و....اثر نداشت چاقی ما ارثی من خوراک زیادی ندارم میشه راهنمایی کنین این ژنتیک مسخره رو درست کنم لاغر بشم کلی لباس نو شیک دارم از مجردی مونده میخوام استفاده کنم سالم باشم سلامت باشم 

دستگاه کویتیشن چیه؟؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قند مصنوعی و چربی مضر رو حذف کن

یعنی قند و پولکی و شکر و نبات و خامه و کره و سرشیر و بستنی و چیپس و پفک و کیک و بیسکویت و شیرینی و شکلات و هله هوله رو کلا حذف کن که سختم نیست 🙂 راحت میشی

روغن کنجد و زیتون بخر و باهاش آشپزی کن و سرخ کن

صبح ۵۰ گرم نون بخور با پنیری گردویی عسلی تخم مرغی ارده شیره ای چیزی

ظهر ۲۵ گرم نون بخور با پروتئین یا ۴ قاشق برنج یا ۲ قاشق برنج و ۲ قاشق خورشت یا یه دونه سیبزمینی متوسط یا ۴ قاشق ماکارونی

شب مثل ظهر

میانوعده: خرما، کشمش، انجیر، پسته، بادام، فندوق، ماست، دوغ، شیر، هویج، خیار، گوجه، کاهو، کلم، پفیلا، زیتون

روزی حداقل ۲۰ دقیقه پیاده روی برو

این  ترکیبی که میگم رو صبحا ناشتا بخور 

دانه چیا رو نیم ساعت با یه لیوان اب ولرم خیس کن و بعد یه قرص جوشان منیزیم b۶ رو بریز توی لیوان و بخور 

تاثیر گذاری زیادی داره 

😐😑