خانم های گل راه حل برای لاغرشدن میخوام راستش هرچی دکتر تغذیه رفتم فقط پول گرفتن و نتیجه نگرفتم حتی برای شکم پهلو هام رفتم با دستگاه کویتیشن و....اثر نداشت چاقی ما ارثی من خوراک زیادی ندارم میشه راهنمایی کنین این ژنتیک مسخره رو درست کنم لاغر بشم کلی لباس نو شیک دارم از مجردی مونده میخوام استفاده کنم سالم باشم سلامت باشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزمزمه چجوری اشتها نداری ببین با روی غذا تحریک میشی یا برو باشگاه بگو به مربی میخوام چاق بشم من دیدم تو باشگاه اونا که میخوان چاق بشن همش بستنی با ابهویج،و شیر موز میخورن برنج و نون و مرغ،و گوشت هم خیلیییی میخورن
با ورزش سبک و سعی تو رفع سردی معده و روده و خوردن اندازه یه عدس زنجبیل خشک بعد غذا پنج شیش کیلو لاغر کردم
البته میخواستم فقط یکی دو کیلو لاغر کنم
اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷