2821
2789
عنوان

لاغرشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 79 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سیه رو با سوتین مشمایی لاغر کن گلم تو استخر و سونا جکوزی و با ماساژ

همیشه ورزشی میزم 

آخه با ماساژ ی سریا تجربه بزرگ شدن دارن میترسم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

وقتی اشتها نداری سخت کاردنیاست

عزمزمه چجوری اشتها نداری ببین با روی غذا تحریک میشی یا برو باشگاه بگو به مربی میخوام چاق بشم من دیدم تو باشگاه اونا که میخوان چاق بشن همش بستنی با ابهویج،و شیر موز میخورن برنج و نون و مرغ،و گوشت هم خیلیییی میخورن

بله درسته ولی لاغری خیلی خوبه چاقی بیماری عزیزم منم هر کار کردم نشد فکر کنم نباید چیزی بخورم کلا

منم فقط فقط با نخوردن وزنم میاد پایین کلا هیچی نخورم قبلا با روزه گرفتن و افطار خیلی کم اومد پایین اما دچار مشکلات گوارشی شدم

با ورزش سبک و سعی تو رفع سردی معده و روده و خوردن اندازه یه عدس  زنجبیل خشک بعد غذا پنج شیش کیلو لاغر کردم

البته میخواستم فقط یکی دو کیلو لاغر کنم

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
منم فقط فقط با نخوردن وزنم میاد پایین کلا هیچی نخورم قبلا با روزه گرفتن و افطار خیلی کم اومد پایین ا ...

اخه نخوردن راهش نیست درست خوردن مهم میدونی سبزیجات فراوون خیلی کمک کنندس،ولی من نمیدونم چرا نمیتونم زیاد بخورم سبزی جات

2824
2823
2791
2779
2792