2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2980 بازدید | 140 پست
از بعد اون قضیه میگم آیا چه داماد ویا چه عروسی نصیبم میشه خدایا من تحمل ندارم دخترم یا پسرم بخواد خی ...

وای چقد خوب میفهمی چی میگم الان بچه نداری؟🥲

گُلی که وقت نمیکنی آب بدی از اول نکار... 🙃🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اون قربون صدقه ها بینشون کارای بینشون فک نکنم تا آخر عمر بتونم دوس داشتن شو باور کنم🤕

به خودتم از اون قربون صدقه ها میگفت حالایا تو چت یا رودر رو؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

به خودتم از اون قربون صدقه ها میگفت حالایا تو چت یا رودر رو؟؟

اره 🫠🥲ولی یه تایمایی پیام نمی‌داد حال منو بپرسه زنده م مردم ولی اون موقعا مشغول عشوه گری با خانم بوده

اره 🫠🥲ولی یه تایمایی پیام نمی‌داد حال منو بپرسه زنده م مردم ولی اون موقعا مشغول عشوه گری با خانم ب ...

😢😢

میفهمم چی میگی

منم پارسال حالا الان شما رو داشتم. پیامی نخوندم. فقط شمارشو مداااام توی همراه من تکرار شده بود.

همسرم اهل پیام زیادی نیستولی تا دلت بخواد تو طول روز پیام رد و بدل کرده بودن..

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

😢😢 میفهمم چی میگیمنم پارسال حالا الان شما رو داشتم. پیامی نخوندم. فقط شمارشو مداااام توی همراه من ...

بنظرم مردا جنبه این همه از خودگذشتگی بشور بساب و مدارا کردن رو ندارن🥲

بنظرم مردا جنبه این همه از خودگذشتگی بشور بساب و مدارا کردن رو ندارن🥲

دقیقا

دقیقا

گفتم گوشیشو فلش زده سیم کارتشم عوص کرده الان پیام داده سلام خوبی عزیزم این خط جدیدمه😁😭طبیعیه هم خندم بگیره هم گریه 🥲ولی کاش یکی منو فلش بزنه

گفتم گوشیشو فلش زده سیم کارتشم عوص کرده الان پیام داده سلام خوبی عزیزم این خط جدیدمه😁😭طبیعیه هم خن ...

منم خندم گرفت😅

خوب بازیگرایی هستن این مردا

خووووووب

ما زنا هم آفریده شدیم خر بشیم

دور از جونت

ولی واقعیت همینه. با دوتا کلمه خر میشیم

فقط ۱ جمله تو تصحیح کنم خیلیا خودشون وکنترل نمیکنن یه تعداد انگشت شمار خودشون وکنترل میکنن وروز به ر ...

بله میدونم

دیگه وای به حال آدمای روحیه حساسی مثل من که شاید ممکنه همچین چیزی برای ما هم پیش بیاد

البته اینا هم مقصر بعضی خانواده های به اصطلاح خودشون روشنفکر هستن که بچشون هر راهی بره نه تنها گوششو نمیپیچونن بلکه تشویقش هم میکنن

جامعه روز به روز داره با وجود بعضی از آدما خراب تر میشه