2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2980 بازدید | 140 پست
میدونم فکر میکنه، قطعا فکر می‌کنهولی خیلیا هستن که خودشونو کنترل میکنن سمتش نمیرنفقط مردا خیانتکار ن ...

فقط ۱ جمله تو تصحیح کنم خیلیا خودشون وکنترل نمیکنن یه تعداد انگشت شمار خودشون وکنترل میکنن وروز به روز از تعدادشون کم میشه چون جامعه داره روز به روز کثافت تر میشه شوهرای ما بچه،های دهه ۶۰ بودن

تا ازدواج نمیکردن آلت جنسی زنانه رو ندیده بودن اما امروزیا از ۱۵ سالگی رابطه دارن

راستش ادم میمونه تو قضیه خیانت چی بگه چون مقصر اصلی شوهر ادمه وگرنه زن خراب خیلی زیاده اینکه ادم قدر ...

دقیقا فک اینکه چه کارای با هم کردن دارم دیوونه م کرده🫠خب طرف حساب من شوهرمه من با زندگی کردم نه اون زنه🥲

گُلی که وقت نمیکنی آب بدی از اول نکار... 🙃🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا برای من خیلی سخته از یه آدمی که تو تک تک لحطه های زندگیم بگذرم بعد فردا روزی زن یکی دیگه بشم🥲 ...

چون احمقن چون گاون چون نفهمن چون تستسترونشون بر عقلشون غلبه میکنه واقعا مردا وقتی شهوت دارن عقلشون هیچ فرمانی نمیده شهوتشون هست که فرمان میده

مردا بدون اینکه علاقه ای در میون باشه س ک س میکنن به راحتی با انسان با پسر با الاغ با جارو برقی با مرغ

اما زنها تا عشق واحساس نسبت به کسی نداشته باشن اون س ک س براشون حکم تجاوز داره

فقط ۱ جمله تو تصحیح کنم خیلیا خودشون وکنترل نمیکنن یه تعداد انگشت شمار خودشون وکنترل میکنن وروز به ر ...

فضای اینستا آدما رو عوضی کرده🥲

ببخشیدا بیخیال بودین یا بش اعتماد داشتین چطور متوجه نشدین

اعتماد داشتم که هفت سال عمر و بچگیمو پاش گذاشتم فک کن از کلاس دهم 🥲مگه میشه بدون اعتماد زندگی کرد این یه هفته اخیر حس میکردم یه چیزایی رو ولی خب رابطه اینا فک کنم از خیلی وقت پیش شروع شده مادر هستی بدونی از بدو تولد بچت چقد مسئولیت رو دوشته 

اعتماد داشتم که هفت سال عمر و بچگیمو پاش گذاشتم فک کن از کلاس دهم 🥲مگه میشه بدون اعتماد زندگی کرد ا ...

منم ۱۵ سالم بود کلاس دهم بودم که ازدواج کردم

من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست 
چون احمقن چون گاون چون نفهمن چون تستسترونشون بر عقلشون غلبه میکنه واقعا مردا وقتی شهوت دارن عقلشون ه ...

😭همینه 🥲ولی آخه به چه قیمتی امیدوارم شوهری مثل این گیر دخترم نیاد🥲دنیا دار مکافاته

ولی خیشتن داری بکن به روش نیار ببینیم چی میشه

از اون قربون صدقه ها بینشون کارای بینشون فک نکنم تا آخر عمر بتونم دوس داشتن شو باور کنم🤕

از اون قربون صدقه ها بینشون کارای بینشون فک نکنم تا آخر عمر بتونم دوس داشتن شو باور کنم🤕

وایی همه رو خوندی ؟ 😱. ولی زیاد به نوشته ها اعتماد نکن مردها برا خر کردن اینجوری مینویسن

وایی همه رو خوندی ؟ 😱. ولی زیاد به نوشته ها اعتماد نکن مردها برا خر کردن اینجوری مینویسن

خوندم که با هر کلمه کلمه که یادم میاد دیوونه شدم 

اعتماد داشتم که هفت سال عمر و بچگیمو پاش گذاشتم فک کن از کلاس دهم 🥲مگه میشه بدون اعتماد زندگی کرد ا ...

ببخشید عزیزم 

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن
😭همینه 🥲ولی آخه به چه قیمتی امیدوارم شوهری مثل این گیر دخترم نیاد🥲دنیا دار مکافاته

از بعد اون قضیه میگم آیا چه داماد ویا چه عروسی نصیبم میشه خدایا من تحمل ندارم دخترم یا پسرم بخواد خیانت ببینه برا همین اصلا دلم نمیخواد دیگه بچه بیارم