2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2980 بازدید | 140 پست
قطعا دیگه دوستشون نداریم مثل قبل وانمود میکنیم

من حتی وانمود هم نمیکنم 

واز همون لحظه ی اول که بهش فرصت دادم با این ذهنیت پیش رفتم که باید روزی دوباره چنان خودشو بهم ثابت کنه که دوباره عاشقش بشم دوست داشتن برای من کافی نیست 

ولی قطعا هنوزم به همه ی مردا ترجیحش میدم

چرا عزیزم آدم درست شوهر من بود که خیانت کرددرست بود دیگه خیلی هم آدم درستی بود چرا زوری باید بگی درس ...

درسته اون خودش رو بی ارزش کرد و توش شکی نیست، ولی زنی که خیانت میبینه و همچنان پای اون آدم میمونه سطح و ارزش خودشو میاره پایین

نه عزیزم درست نبوده

فقط خودش رو درست جلوه می‌داده

درست اصلا فکرش سمت این چیزا نمیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری بهش گفتی فهمیدی؟ اون حرفش چی بود واکنشش چی بود رفتارش چطور بود

فک کن من دیروز ظهر گوشیشو چک کردم بعد گذاشتم سرجاش حالمم خراب بعد اومدم دراز کشیدم پتو رو کشیدم رو سرم که فک کنه خوابم اون رفت در مغازه ش میخاستم مدرک جمع کنم ولی نتونستم تاب بیارم داشتم دیوونه میشدم خیلی روم فشار بود بهش پیام دادم چیزی هست که من ندونم میشه اگه ارتباطی چیزی داری بهم بگی و روراست باشی اونم هی میگفت مگه چیشده بعد نیم ساعت دیدم اومد خونه 🫠خیلی بی تفاوت بعد من هی میگفتم باهام رو راست باهاش من همه چیو میدونم فقط میخام از تو بشنوم 🥲بعد دیدم زیر باز نمیره به اسم دختره یه تیکه انداختم دیگه فهمید گفت باشه من برم کار دارم بعدا حرف می‌زنیم با پوزخند

گُلی که وقت نمیکنی آب بدی از اول نکار... 🙃🖤

من حتی وانمود هم نمیکنم واز همون لحظه ی اول که بهش فرصت دادم با این ذهنیت پیش رفتم که باید روزی دوبا ...

خب تفاوت ما میدونی چیه برای ما سخته یکی که اومده تو زندگیمون بعد خیلی لحظه ها رو تجربه کردیم بگذریم 🥲

درسته اون خودش رو بی ارزش کرد و توش شکی نیست، ولی زنی که خیانت میبینه و همچنان پای اون آدم میمونه سط ...

هیچ ادمی نمیتونه۱۵سال خودشو درست جلوه بده

ولی بذار یه چیزی بگم تمام مردا تمام مردای جهان فکرشون سمت این چیزا میره بدون شک

حالا یکیشون نمیتونه کنترل کنه مدام با این زن واون زن هست ترسی هم نداره میشه تنوع طلب

یه تعداد خیییییییییییلی انگشت شماری خیلی خیلی کم خودشون وکنترل میکنن

یه تعدادخیلی زیادی هم برا یه بارم شده خیانت میکنن

اینو بهت بگم هرگز فکر نکن هیچ مردی بهش فکر نمیکنه که روزی تو ذوقت نخوره

فک کن من دیروز ظهر گوشیشو چک کردم بعد گذاشتم سرجاش حالمم خراب بعد اومدم دراز کشیدم پتو رو کشیدم رو س ...

بازم روم فشار بود رفتم در مغازه ش اونم سریع قیافه حق به جانب گرفت که نه من رابطه نداشتم اینا منم اصلا تحمل شنیدن دروغاشو نداشتم چیزیو که دیدم باور میکنم نه چیزی که اون میگه من سریع کوبنده دهنش ولی کلی حرف بارش کردم یعنی به رگبار بستم منتظر جواب وایستادم دست بچمو گرفتم اومدم بیرون ولی حتی دنبال م نیومد۰🫠الان که فک میکنم دنبالم نیومد

خب تفاوت ما میدونی چیه برای ما سخته یکی که اومده تو زندگیمون بعد خیلی لحظه ها رو تجربه کردیم بگذریم ...

بله این بچه مچه ها میان رو هوا برا خودشون نظر میدن 

یکی که نصف عمرتو باش گذروندی حالا بعد سال ها که کلی باش خوشبخت بودی کلی خاطره ساختی باش همیشه همه جا کنار هم بودین اومده خیانت کرده من ترجیحم اینه بمونم وادمش کنم تا اینکه جداشم وبرم با یه لاشی این دوره ای(میگم این دوره ای چون جوونای این دوره اوصاشون خیلی خرابه شوهرای ما باز ادمای سالمی بودن) ازدواج کنم که معلوم نیست در آینده آدم خیانت کاری هست یا نه

تازه این آدم  که شوهر دوم من میشه یا یه مرد مطلقه هست یا یه مردی که زنش مرده که میشه دست دوم

یا یه پسر مجرد هست که دستمالی هزاران نفره

بازم روم فشار بود رفتم در مغازه ش اونم سریع قیافه حق به جانب گرفت که نه من رابطه نداشتم اینا منم اصل ...

حرفامو یادم نیست چون کلی قاطی بودم  

هیچ ادمی نمیتونه۱۵سال خودشو درست جلوه بدهولی بذار یه چیزی بگم تمام مردا تمام مردای جهان فکرشون سمت ا ...

میدونم فکر میکنه، قطعا فکر می‌کنه

ولی خیلیا هستن که خودشونو کنترل میکنن سمتش نمیرن

فقط مردا خیانتکار نیستن زن خیانتکار و بد ذات هم زیاده

کلا میخوام بگم تو هر جنسیتی همچین آدمایی هستن

حالا هر کسی یجور اخلاقی داره، مثلا من اگه اینجور باشه اصلا قبول نمیکنم یعنی نمیتونم که بکنم

چون به نظرم دلیلی نداره آدم متأهل بره سمت یکی دیگه

برای همین از چشمم میفته و نمیتونم بهش فرصت بدم

چون فرصت دادنم مساویه با ذره ذره از بین رفتنم

بله این بچه مچه ها میان رو هوا برا خودشون نظر میدن یکی که نصف عمرتو باش گذروندی حالا بعد سال ها که ک ...

دقیقا برای من خیلی سخته از یه آدمی که تو تک تک لحطه های زندگیم بگذرم بعد فردا روزی زن یکی دیگه بشم🥲ولی چجوری خیانت میکنن با یکی دیگه مخمم نمیکشهههه

راستش ادم میمونه تو قضیه خیانت چی بگه چون مقصر اصلی شوهر ادمه وگرنه زن خراب خیلی زیاده اینکه ادم قدرتشو داشته باشه که بتونه بازم به عنوان شوهر خودش قبولش کنه و چندشش نشه و تو فکرش نیاد صحنه خیانت