2777
2789
عنوان

چرا با وجود اینکه کیمیا علیزاده

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 30 پست
نظر من اینه مثلا اونایی که میگن وطن فروشی کردو رفت فلان بمان بنظرم خوب تصمیم خودش بود خاست بره و به ...

چون دلش میخواست تو کشور خودش اون بهایی که رو کشورای دیگه بهش میدن رو بهش بدن، چرا باید مهاجرت کنه و دنبال ابتدایی ترین نیازها باشه؟ چرا مردم از ایران مهاجرت میکنن و خیلی ها که نمیتونن هم آرزوشو دارن ؟؟؟ چون چیزایی که اینجا خیلیا آرزوشو دارن اونجا خیلی راحت بدست میاد و ارزو نیست، اونجا برای ادما و حقوقشون ارزش قائلن ، اینجا با حقوق کارمندی اگر کمک خانواده ها نباشه نمیشه خونه و ماشین و کمترین نیازها رو داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیادی گنده ش کردید اصلا حالا اون قدر مهم نیست که هی درگیرش بشبم مسایل مهم تری هست کیمیا رده اخره

اینهمه ورزشکار هست حتی اون دختر چینی ک مدال نقره اورد باز رفت تو رستوران کار کرد اما ب اندازه ای ک ایرانیا فیلم ساختن برا اون خانوم چینی جماعت اصن براش مهم نبود 

راستی عزیزم یه جا نوشته بودی درگیر بیماری هستی انشالله سلامت هستید در حال حاضر؟ برطرف شد

مرسی

الحمدلله شاکرم

فعلا در حال درمانم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خداروشکر انشالله سلامتی کامل به دست میارید ،یه سوال نشونه ها چی بود ببخشید البته

خواهش میکنم

بدنم به انسولین مقاومت نشون میداد

خوابم بهم ریخته بود

گلوم تورم داشت

وزنم بدون تغییر در میزان غذا بالا می‌رفت

بلعم مشکل داشت 

خستگی و عصبی بودن داشتم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
نظر من اینه مثلا اونایی که میگن وطن فروشی کردو رفت فلان بمان بنظرم خوب تصمیم خودش بود خاست بره و به ...

میشه بگی کی ایران رو برد؟؟؟؟؟؟؟؟

میشه برای اینکه همسرم یه کار خوب داشته باشه و خونه بخریم یه صلوات بفرستی   
خواهش میکنمبدنم به انسولین مقاومت نشون میدادخوابم بهم ریخته بودگلوم تورم داشتوزنم بدون تغییر در میزا ...

ممنون گلم پس علائم واضح بودن و پیگیر شدید ،یه سوال دیگه شما انسولین تزریق میکنید ؟ ببخشید البته

ممنون گلم پس علائم واضح بودن و پیگیر شدید ،یه سوال دیگه شما انسولین تزریق میکنید ؟ ببخشید البته

همه اینا خیلی خیلی ریز بودن 

چیزای عادی که آدم توجه نمیکنه

هیچ کدوم شدید نبود

بله انسولین میزنم

ممنون گلم ،از خدای بزرگ خواستار سلامتی کامل شما هستم .

🥰❤️🌹