2777
2789
عنوان

چرا با وجود اینکه کیمیا علیزاده

531 بازدید | 30 پست

رفت و مقابل کشور خودش جنگید و جالب اینه وقتی که برد همه گفتن آفرین تو مایع افتخار ایرانی   چه بدونم کیمای ایرانی 

یعنی مثل این میمونه که ما از خانوادمون جدا شیم بعد بریم مقابلش بجنگیم بعدش شکستش بدیم در آخر بگیم من کیمیا این خونوادم 

در آخرم بعضیا که میگن  وطن فروشی کرد رفت

این بنظرم کامل به خودش مربوطه شاید دوسش داش بره و یکی از هدف هاش مهاجرت بود مثل بقیه 

مایع افتخار جدید بود 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردم ایران حقشونه بهشون بگن جهان سوم...اینهمه ادم مهاجرت میکنن از همه کشورها یه کاره ای میشن اینقدر بزرگشون‌نمیکنن ...خب این خانوم رفت بدرک ک رفت صدتا خانوم دیگه داریم ک ارزوشونه برن تو تیم ملی نهایت یه مفت خور کمتر مگه کم بهش رسیدن کلی سکه طلا یه خونه بهش دادن همه فروخت رفت خارج

متوجه نشدم شما موافقشی یا مخالف

نظر من اینه مثلا اونایی که میگن وطن فروشی کردو رفت فلان بمان بنظرم خوب تصمیم خودش بود خاست بره و به کسی مربوط نیس 

ولی فقد وقتی مقابل ایران جنگید چرا ایرانی ها ازش دفاع کردند؟ 

گفتن کیمیای ایران 

خوب وقتی رفتی از یه کشور دیگه شده چرا باید از پیروزی اون به ایران خشحال شد؟

نظر من اینه مثلا اونایی که میگن وطن فروشی کردو رفت فلان بمان بنظرم خوب تصمیم خودش بود خاست بره و به ...

چون بهرحال ایرانیه 

و چون بیشتر ایرانی ها از شرایط کشور ناراضی هستن، احتمال میدن کیمیا علیزاده هم چون ناراضی بوده رفته

یعنی اگه شرایطش خوب بود میموند و برای ایران مسابقه میداد و مدال میگرفت

🤣🤣🤣آره مایه افتخار

من خیلی دوست داشتم جامد افتخار بشم 

ولی گاز افتخار هم نشدم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم