ساراmmm مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 123 عنوان حالم بده 99 بازدید | 11 پست بچها با شوهرم دعوام شده بچم دوساله ازم گرفته یعنی داره گریه میکنه چیکارکنم حالم بده 1403/06/03 | 12:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazanin1202 عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 556 چیشد که دعواتون شد ، شما الان خونه خودت هستی یا از خونه رفتی؟ لطفا وقتی خوراکیم رو بهت تعارف میکنم از محبتم سواستفاده نکن و برندار.هیچ چیزی برام مهم تر از خوراکیام نیست
ساراmmm مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 123 چیشد که دعواتون شد ، شما الان خونه خودت هستی یا از خونه رفتی؟ قهر کردم اونم کلید خونه رد عوض کرده بچم داده مادرشوهر
nazanin1202 عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 556 قهر کردم اونم کلید خونه رد عوض کرده بچم داده مادرشوهر نمیتونی با خانواده بری خونه مادر شوهرت و بچه رو بگیری؟یکم به خودت زمان بده اروم بشی و منطقی رفتار کنیهمسرت تا ابد که نمیتونه بچه رو ازت بگیره اصلا به لحاظ قانونی این حقو نداره لطفا وقتی خوراکیم رو بهت تعارف میکنم از محبتم سواستفاده نکن و برندار.هیچ چیزی برام مهم تر از خوراکیام نیست
ساراmmm مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 123 نمیتونی با خانواده بری خونه مادر شوهرت و بچه رو بگیری؟یکم به خودت زمان بده اروم بشی و منطقی رفتار ک ... میترسم برم اخه کتکتم بزنن
nazanin1202 عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 556 میترسم برم اخه کتکتم بزنن تنهایی ؟ 🥺مگه شهر هرته کتکت بزنه😐 بری پزشک قانونی میتونی شکایت کنی موضوع قهرتون خیلی جدی بود یا سر مسئله کوچیکی دعواتون شد؟ لطفا وقتی خوراکیم رو بهت تعارف میکنم از محبتم سواستفاده نکن و برندار.هیچ چیزی برام مهم تر از خوراکیام نیست
ساراmmm مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 123 تنهایی ؟ 🥺مگه شهر هرته کتکت بزنه😐 بری پزشک قانونی میتونی شکایت کنی موضوع قهرتون خیلی جدی بود یا ... خیلی دعوامون میشه امروزم رفتم پزشک قانونی دیشب کتکم زده
nazanin1202 عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 556 خیلی دعوامون میشه امروزم رفتم پزشک قانونی دیشب کتکم زده عزیزم🥺🥺 خوب کردی که رفتیازش مدرک داشته باشتو ،تو خونت ارامش روانی و جسمی نداری. این وسط بچه تون هم قربانی میشهاما قبلش حتما پیش یه مشاور برین شاید بتونین مشکلتونو حل کنید یا شاید متوجه بشین این مشکلاتتون حل شدنی نیست و بهتره که رابطه تونو تمام کنین لطفا وقتی خوراکیم رو بهت تعارف میکنم از محبتم سواستفاده نکن و برندار.هیچ چیزی برام مهم تر از خوراکیام نیست
ساراmmm مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 123 عزیزم🥺🥺 خوب کردی که رفتیازش مدرک داشته باشتو ،تو خونت ارامش روانی و جسمی نداری. این وسط بچه تون هم ... ابن رابطه ک از نظر من خیلی وقته تموم شده است فقط ب فکر پسرمم همین
nazanin1202 عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 556 ابن رابطه ک از نظر من خیلی وقته تموم شده است فقط ب فکر پسرمم همین سلام گلن خوبی؟ چیکار کردی پسرتو گرفتی؟ لطفا وقتی خوراکیم رو بهت تعارف میکنم از محبتم سواستفاده نکن و برندار.هیچ چیزی برام مهم تر از خوراکیام نیست