2777
2789
عنوان

کسی لنز طبی استفاده میکنه اینجا؟

1730 بازدید | 14 پست

درمورد معایب و خوبیاش بگید؟

فصلی بهتره یا سالیانه؟

قیمت و مارکی که خوبه؟

من فقط میخوام برای مجالس استفاده کنم 

همسر مهربونم و‌ دختر نازم خداروشکر برای داشتنتون💗

من قبل عملم استفاده ميكردم عزيزم فصلي به نظرم بهتره چون من دايم ميزدم ولي اگه ميخاي بعضي وقتا بزني يدونه ٥ساله بگير جنس خوب

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای مجالس استفاده میکردم اره خیلی خوبه راحته مهم تز اینکه تو مجالس دیگه عینک نمیخای بزنی دکتر به من گفت شش ماهش رو بگیری خیلی بهتره حدود 120 گرفتم مارک خیلی خوبی بود ولی متاسفانه یادم نمیاد چی بود

صبح میشه این شب، باز میشه این در 

منم قبل عمل استفاده میکردم همون سالیانه میگرفتم 2 سال اینا استفاده میکردم مجلسی بود واسه منم عادی عینک میزدم تو مراسمات لنز میزاشتم خیلی خوبه مونده به چشمت که قبول بکنه یا نه وگر نه دکترا انقد بد میگن عفونت میکنه دست کثیف نباشه فلان و بهمان هیچ ربطی نداره یه ارزونشو بگیر یه مدت بزن دیدی خوبه راحتی برو بهترشو بگیر ولی یه توصیه دارم به جای هزینه های لنز که سالی تقریبا 200 تومن بیشتر درمیاد مونده به مارکش که من تو شهرمون این هزینه رو میکردم همون یکم پول پس انداز کن برو عمل کن برا همیشه راحت شو 

منم قبل عمل استفاده میکردم همون سالیانه میگرفتم 2 سال اینا استفاده میکردم مجلسی بود واسه منم عادی عی ...

چه عملی انجام دادید؟عوارضی نداشته،دوست من عمل کرد لازک،میگه چشمش حساس شده خیلی محدود شده مثلا چشمش بخاره نمیتونه راحت بخارونه،یکمم ضعیفی چشمش برگشته،چند ساله عمل کردی راضی هستی،،ببخشید سوالام زیاد شد  

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸

منم قبل عمل استفاده کردم عوارض هودشو داره من دائم میزدم مارکش یادم نیست ولی گرون بود خیلی من ناخونام بلنده هی پاره میشد باید به چشم استراحت بدی چون باعث میشه اکسیژن به چشم نرسه قرنیه چشم تنها عضویه که اکسیزنو از هوا و مستقیم میگیره

خدایا منو عشقمو برای هم نگه دار😍😍
منم قبل عمل استفاده میکردم همون سالیانه میگرفتم 2 سال اینا استفاده میکردم مجلسی بود واسه منم عادی عی ...

عمل الان شرایطشو ندارم وگرنه خیلی دوست دارم

شماره چشمت برنگشته بعد از عمل؟

راضی هستی کلا؟

من قبل عملم استفاده ميكردم عزيزم فصلي به نظرم بهتره چون من دايم ميزدم ولي اگه ميخاي بعضي وقتا بزني ي ...

شما از عمل چشمت راضی هستی؟چند روز بعد عمل میتونیم کارامونو بکنیم؟چون بعد زایمان اگ عمل کنم با وجود بچه کوچیک میشه؟

منم میخوام بگیرم چون عینک استفاده نمیکنم خیلی اذیتم دنیا تیره وتاره خخخخخخ

اره بخدا من بعد عینک زدن کلا کور شدم دیگه

شما از عمل چشمت راضی هستی؟چند روز بعد عمل میتونیم کارامونو بکنیم؟چون بعد زایمان اگ عمل کنم با وجود ب ...

خيلي راضيم ١هفته بايد تو تاريكي باشي عزيزم دارو هاتم سر وقت بخوري اوكي ميشي 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

منم استفاده میکنم واسه مهمونی و مجالس، لنزام هم یکساله هستش و حدود 100 تا 120 قیمتش میشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی... سپردمش به خودت... لطفا معجزه ات رو نشونم بده... من منتظرم خدای مهربونم ...

سلام عزیزم..من 5 ساله استفاده میکنم مارکای مختلف ..چند تا نکته تجربه خودمه بهت میگم.اگر میخوای به صرفه باشه سالیانه بخر داخل ظرف شیشه ای هست اگر میخوای رنگی بخری و ممکنه دلتو بزنه فصلی بخر ..قیمتم چیز نرمال بخر نیاز نیست برندای خیلی گرون بخری مثلا سالیانه حدود 300 خوبه کمترش چینیه .از نظر کیفیتم مثل همن سالیانه و فصلی.من خیلی راضیم.اصلا هم اذیتم نکرده چشمم مشکلی براش پیش نیومده فقط اشک مصنوعی مرتب بزن به چشمت و تمیز نگهش دار مراقبت خاصی نمیخاد خیلی بهتر عینکه.