2777
2789
عنوان

میترسم که چی میشه بعدش

134 بازدید | 32 پست

من با خانواده همسرم میخواستیم بریم خونشون( از دو شهر متفاوتیم و عقدیم و فعلا نرفتیم زیر یه سقف) با قطارم میخواستیم بریم

موقعی که رسیدیم اه اهن، متوجه شدم یتیکه از وسایل ارایشیمو تو خونه جا گذاشتم

همسرمو خانوادش اصرار میکردن که خب اونو برادرم با اژانس برام بفرسته راه اهن( منم خب روم نمیشد زنگ بزنم به پدرم بگم اون یه تیکه کوچولورو با اژانس بفرستین برام) و انتظار داشتم که همسرم بهم بگه عیبی نداره یکی دیگه میخرم برات ولی اصلا به روی خودش نیورد و منم برگشتم گفتم خب اشکالی نداره یکی دیگه میخرم از شهر شما🙂 بعد مادر شوهرم به همسرم نگا کردو خندید و همسرمم با شوخی گفت نخیر نمیشه و فلان..

نمیدونم چرا ناراحت شدم.

شاید اون به شوخی گفته ولی حس بدی گرفتم..

بنظرتون حق دارم ناراحت شم؟

چی بوده؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه حق نداری😐 لوس نشو 

اونا اینقدر براشون ارزش داری میخواستن با آژانس برات بفرستن 

شوخی کردن که نمیخرن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

مهمه که چی بوده اون وسیله 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

نه حق نداری😐 لوس نشو اونا اینقدر براشون ارزش داری میخواستن با آژانس برات بفرستن شوخی کردن که نمیخرن

اژانس از سمت خانواده خودش . ن شوهرش

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

بنظرم حق داری، من طلایی که دوس پسرم برام خریده بودو خواهرم گم کرد بهش گفتم گف میخرم عینشو دیگه یه وسیله ی ارایشی اونم شوهر نتونه بخره به چه درد میخوره

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

بنظرت چه عکس العملی نشون بدم؟اخه اونی که جا گذاشتمم لازممه و موندم چیکار کنم

هیچی، ب شوهرت بگو بیا بریم تو بازار که فلان چیزو بخرم

اگ خودش حساب کرد ک هیچی

اگ حساب نکرد خسیسه

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
پنکک🤦‍♀️

برو بازار و بخر،بهش بگو وقتی نیازمه بااید برام بخری،لازم نیسته و نمیشه نداریم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

پنکک🤦‍♀️ پایه ثابت ارایشمه و الانم لازم دارم و موندم چیکار کنم..از یطرف نبود پنکک ناراحتم کرده از ی ...

آره خب اگه پنکک بوده حق داری ناراحت بشی

نمیدونم والا

قبلنا علامتای خساست ازش دیدی؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم