2777
2789
عنوان

میترسم که چی میشه بعدش

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 32 پست
نه حق نداری😐 لوس نشو اونا اینقدر براشون ارزش داری میخواستن با آژانس برات بفرستن شوخی کردن که نمیخرن

اخه درحالت کلیم من یخورده لوس و حساسم..

بدلم اومد که اینو گفتن

بعد یخوردم مغرورم و اصلا دیگه نمیتونم بگم که برام بخرین.. از بطرفم لازممه و از طرف دیگه خودمم پول ندارم.. به خانوادمم نمیخوام بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه درحالت کلیم من یخورده لوس و حساسم..بدلم اومد که اینو گفتنبعد یخوردم مغرورم و اصلا دیگه نمیتونم ب ...

واااا خب شوهر کردی بابا

بهش بگو میخوام و لازممه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
☹️☹️☹️☹️ میترسم نخره

بیخود کرده 😒

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اخه پول خودم کمهاون پنککم ۵۰۰ تومنه من ۴۰۰ همراهم دارماحساس بدبختی بهم دست داده

صرفا واسه اطمینان ب مامانت بگو ۱۰۰ تومن واست انتقال بده،ک اگ شوهرت نخرید خودت کارت بکشی

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
صرفا واسه اطمینان ب مامانت بگو ۱۰۰ تومن واست انتقال بده،ک اگ شوهرت نخرید خودت کارت بکشی

اخه به مامانم بگم برمیگرده میگه چرا به شوهرت نمیگی و اونم اون طرف با خودش خیال پردازی میکنه که واای چیشده و فلان.. بعد نگران میشه🤦‍♀️

اخه به مامانم بگم برمیگرده میگه چرا به شوهرت نمیگی و اونم اون طرف با خودش خیال پردازی میکنه که واای ...

خب پس بیخیال پنکک شو

مگ کرم پودر یا ضدافتاب نداری؟؟؟

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
نه اصلافکر نمیکنم خسیس باشه

خب پس اگه قبلا علائم خساست نداشته، الان ناراحت نشو خیلی. بیخیال

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

دارم ولی عادت داشتم از رو کرم پودر پنکک بزنم که فیکس بشه مثلا

یه سوال 

یعنی نمیشه به شوهرت بگی بهم پول بده پنکک بخرم؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم