2777
2789
عنوان

قاچاقی رفتن به آلمان

511 بازدید | 8 پست

خونوادگی یکی قاچاقی بره آلمان نمیتونه برگرده ایران؟ برگرده جرمش چیه؟

و اینکه آلمان فقط پناهنده هارو راحت دیپورت میکنه یا بقیه افرادی که خودشون مستقلا رفتن رو هم؟

اونموقه که سوریه جنگ بود راحت پناهنده میگرف دوستم رف شرایطش مثل یونان نیس خیلی بهتره ولی الانو نمیدونم  اون راضی بود از رفتن اونجا هم بچه اورد باید قویو صبور باشی تا پارسال ازش خبر داشتم میگف ماشین خریدیم یه نه سالی میشه رفتن

المان ۴ماه دیگه پناه.نده قبول نمسکنه 

بگو نره

میفرستن کشورای درب و داغون

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه قانونی نری،قانونی نمیای

حتی الان برای سفر اربعین با این همه حمایت دولتی میگن حواستون باشه مهر ورود به عراق بخوره تو پاسپورت که برگشتنی مهر های لازم...

بله میشه مهاجر قانونی هم دیپورت بشه مثل افغان هایی که به لطف هنرنمایی شون در آلمان دارن به شدت بهشون رسیدگی میکنن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

نه دیگه قانونی نری،قانونی نمیایحتی الان برای سفر اربعین با این همه حمایت دولتی میگن حواستون باشه مهر ...

الان من سوالم اینه یکی که ۱۰ ۱۲ سالگی رفته المان بعد وقتی ۱۸ سالش شده برنگشته برا سربازی یعنی قاچاقی رفته؟‌

چون تعهد میدادن اگه قانونی بود

یه متن گذاشته بودی برای قاچاق رفتن خارج میگم من چهار ساله عروسی کردم شوهرم آلمانه دیگه خسته شدم با خواهر شوهرم زندگی میکنم اگه قاچاقچی میشناسی بهم معرفی کنی برم پیش شوهرم سر خونه زندگیم ممنونت میشم تو پیام بهم بگی درخواست هم دادم