2777
2789
عنوان

رهایی از دست سوسک های قهوه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 24 پست
درو پنجره توری داره. باید برا حموم دستشویی هم بگیرم. میگم من همه جارو بپوشونم سنگ توالت چکار کنم

برای ما از پنجره حموم میومد، همه جا توری داشت جز اونجا، چاه حموم هم هر سه چهار ماه یکبار داخل سنگ توالت رو کامن بزن بزار چند ساعت بمونه دیگه ازونجا سوسک نمیاد، اما تجربه بهم ثابت کرده سوسک از پنجره حموم میومد تو خونمون 🤮🤮🤮

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

توالت فرنگی کار بزارین

اگه پنجره داره دستشویی و حمام توری بزنین توری خیلی ریز

چاه بست خوب کار بزار

قشنگ حمام و دستشویی رو بشور و بعد پودر حشره کش بگیر دور تا دور دیوار و .. بریز و بزار همینجوری بمونه

دیگه چیزی نمیاد اگرم بیاد همونجا میمیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال تو خوبه من اونسالایی که خونمون پر سوسک بود (چندشت میشه نخون!) 

.. رفتم اب بخورم حوصله نداشتم لیوان بیارم با پارچ خوردم یه دفعه یه چیز زبر رو زبونم حس کردم در اوردم دیدم یه سوسک اندازه متوسطه انقد جیغغغ زدم که نگو 😂 خواهرم ازون ور به جا اینکه کمکم کنه میخندید فقط😐

بعد اون نمیدونم چه سمی رو زدیم همشوون از بین رفتن الان چند ساله تو خونمون هیچ سوسکی نیست خداروشکر

یه توپ دارم قلقلیه /موهای سرم فرفریه / پیام جدید نداشتم/ سرت کلاه گذاشتم😂😀

۱=روی دهانه ی چاه توالت چاه بست بزار.

۲= تمامِ راه آبهای خونه رو با پلاستیک بپوشون یا اینکه چسب حرارتی عایق کاری کن.نگران چسب نباش چون با کمترین فشار از روی سرامیک و موزائیک کَنده میشه. ۳=اگه سوسک ریز دارین بگرد ببین کجای خونه تخم ریزی کردن. معمولاً زیر سینک ظرفشویی که چوب داره محل خوبی برا تخمگذاریشونه. چوبارو توی حمام از سینک جدا کن و با آب جوش بشور،وقتی کاملاً خشک شد دوباره جابزن.

۴=ورودیهای خونتونو حتماً روزی یکبار کامن بزن مثلاً جلوی درب ورودی آپارتمان،جلوی تراس،لب پنجره.

ازکجاخرید

مغازه های محصولات کشاورزی انواع سم ها رو دارن بگی خودشون راهنمایی میکنن

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

خونه ما امسال خیلییییییی سوسک داره همه سم.ها روامتحان کردیم فایده نداشت 

روزی.چقدر جنازه جمع میکنیم. 

چند روزی هس گازوییل میریزیم خیلی خیلی کمتر شدن

فقط باید از خونه بری بیرون

خدایا شکرت😍