2777
2789
عنوان

رهایی از دست سوسک های قهوه ای

397 بازدید | 24 پست

روی زمین میخابیم نصف شب دیدم یچی روی لباسم راه میره پرتش کردم دیدم سوسکه اینقد جیغ زدم دوبار تاحالا اینجور شده. دیشب یهو دیدم وسط خونه یه سوسک داره راه میره😭😭😭😭در حموم باز بود تا خشک بشه. رفتم دخترمو بشورم توی دستشویی یهویی دیدم یدونه از این بزرگا داره روی دیوار راه میره شروع کردم جیغ زدن شوهرم اومد سوسکه پرواز کرد منم شیر اب هی بکن اینور اونور . سوسک اومد رو پام نشست منم باز جیغ .چشمام هیچ جارو نمیدید دیگه فقط پرتش کردم اونور نمیدونم چجوری .

فقط یکی بمن بگه چطور بکشم اینارو . هی سم کامن میزنیم چیزی نمیشن بیشتر میشن

به پنجره حموم توری بزنید روی چاه حموم هم ازین کف شوی مشبک ریز بزنید ازونجا نیاد بیرون

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط باید از جایی که لوازم باغبانی میفروشن سم چغندر بخری بریزی همه جا و تو لوله ها دیگه ریشه کن میشن 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

شما بجای سمپاشی مانع ورود شون شو، سم نهایت سوسکی که بیاد تو خونه رو میکشه، شما نزار سوسک بیاد تو خونه با توری کشیدن در و پنجره‌ها

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

🤢

انقده خاطره چندش از سوسک دارم تعریف کنم خودتو میزنی 

متنفرم 

🤢😭🤢😭🤢😭🤢😭🤢😭

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

برو یه سم خوب بزن

خونه ما یه مدت زباد میومد شوهرم رفت یه سم آلمانی خرید گرونم بود اون موقع ولی یارو گفت تا ۲ سال دیگه هیچی نمیاد واقعا تاثیر داشت .... من زدم به کل خونه و رفتم بیرون یه روز 

دیگه نابود شدن 

بعدش هم که سم پاشی کردی ، خمیر سوسک بخر تمام زیر کابینت ها گوشه ها همه جا رو بذار

من الان خمیر سوسک حتی جلو در ورودی تو راه پله ها گذاشتم هر بار میرم بیرون میام میبینم جنازه سوسک جلو دره داخل نمیتونن بیان از همون راه پله اینا رو میخورن بی هوش میشن

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
این سم مارمولک هم میکشه؟؟،،

نمیدونم 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
شما بجای سمپاشی مانع ورود شون شو، سم نهایت سوسکی که بیاد تو خونه رو میکشه، شما نزار سوسک بیاد تو خون ...

درو پنجره توری داره. باید برا حموم دستشویی هم بگیرم. میگم من همه جارو بپوشونم سنگ توالت چکار کنم

سلام برای سوسک کابینتی هم تاثیر داره

آره خیلی