2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من پسرم هر پسری میتونه متفاوت باشه منوط به شخصیتش و شرایط زندگیش خیلی چیزا دخیله ولی هرجوریم با ...

خب میشه نشونه های رایجش رو بهم بگید؟

در صورتی که باهم ارتباط عاطفی نداشته باشن منظومه 

سلام من پسرم هر پسری میتونه متفاوت باشه منوط به شخصیتش و شرایط زندگیش خیلی چیزا دخیله ولی هرجوریم با ...

اخه بعضیا فقط انگار خوششون میاد اما هیچ اقدامی نمیکنن.

خب میشه نشونه های رایجش رو بهم بگید؟در صورتی که باهم ارتباط عاطفی نداشته باشن منظومه

والا خیلی زیاده نمیدونم چی بگم اخه😂 ببین مشخصه یجورایی ببین یکی از چیزایی که عشق پسرو نشون میده و هیچ دختر و خانومی بلدش نیست اینه که هیچ محدودیتی برات نداره ینی هرکاری که درباره تو باشه بخاد انجام بده نه نمیاره جوابش هیچجا منفی نیست واسه هیچی مگههه موارد خاصی که وااقعا دیگ از دسترسش خارجه بنظرم این یکی از بهترین ویژگی یه شخصه که عاشق کسیه البته این در صورتیه که رابطتون شکل گرفته باشه اگه شکل نگرفته که ممکنه مثلا توجه زیاد باشه سعی کنه درکت کنه خوشحالت کنه زیاد دورت بپلکه هرجا میری هی میبینیش😂 اینام برای وقتیه ک هنوز رابطه ندارید

اخه بعضیا فقط انگار خوششون میاد اما هیچ اقدامی نمیکنن.

خب حتما شما خیلی سرد برخورد کردی و حس کرده که خوشت ازش نمیاد معمولا دخترا چون خیلی مغرورن تو این‌مسائل طرف فکر میکنه اصلا راه نداره ک بخاد بیاد سمتت

خب حتما شما خیلی سرد برخورد کردی و حس کرده که خوشت ازش نمیاد معمولا دخترا چون خیلی مغرورن تو این‌مسا ...

دقیقا من با طرف مقابلم همین رفتار و داشتم دست خودم نیست که بخوام مستقیم توجه کنم

دقیقا من با طرف مقابلم همین رفتار و داشتم دست خودم نیست که بخوام مستقیم توجه کنم

نه مستقیم حرکتی نکنید اصلا 

ببین کافیه دوستانه باهاش حرف بزنی همین ینی حداقل بهش این حسو بده که باهاش میتونی کنار بیای مثل ربات خشک باهاش حرف نزن 

همین که دوستانه حرف بزنی خودش یواش یواش بحرف میاد😂😂