2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه رابطه مستقیم نداشته باشی چی

آهان الان فهمیدم. بنظرم از میزان توجهی که نشون میده. مثلا برای راحتی تو تلاش میکنه. البته نمیدونم ارتباطتون چقدره، من تصور کردم مثلا فامیل دور هستین.

آهان الان فهمیدم. بنظرم از میزان توجهی که نشون میده. مثلا برای راحتی تو تلاش میکنه. البته نمیدونم ار ...

ببین نسبت به بقیه احتراممو داره کمکم کرده در مورد مسائلی و کار اگر پیامی دادم جوابمو زود داده

من خودم خیلی فکر میکردم یکی از فامیل منو دوست داره، همش از دور به من خیره میشد یا تو جمع از من تعریف میکرد که مثلا حجابم خوبه یا همه اش میومد خونمون، تا جایی که بابامم شک کرده بود. اما هیچ وقت حلو نیومد. بخاطر همین میگم هیچ کدوم ملاک نیست تا نیاد جلو یعنی مردش نیست.

ببین نسبت به بقیه احتراممو داره کمکم کرده در مورد مسائلی و کار اگر پیامی دادم جوابمو زود داده

متوجهم، منم بودم همین فکرو میکردم. حق داری‌ اما بنظر من اینها هیچ کدوم نشونه علاقه نیست. اگه من بودم برای اینکه آسیب نبینم کلا بی خیالش میشدم.

متوجهم، منم بودم همین فکرو میکردم. حق داری‌ اما بنظر من اینها هیچ کدوم نشونه علاقه نیست. اگه من بودم ...

آخه راستش خودمم از مدت ها قبل ازش خوشم میومد🥲

واسه همین کاراش و رفتاراش واسم مهمه وگرنه ذره ای اهمیت نداشت 

سرکار هم یکی بود تا من خواسته‌ای داشتم سریع کمکم میکرد، مجرد هم بود، من همه‌اش منتظر بودم بیاد البته دوسش هم نداشتم، اما اصلا نیومد. بخاطر همین میگم برای خودت تمومش کن، اگه مرد باشه میاد جلو.