2777
2789
عنوان

پسرایی که 😂😂😂

288 بازدید | 52 پست

چرا بعضی پسرا خیلی قربون صدقه میرن؟ و مشخصه قربون صدقه هاشون الکیه و اداست همه ؟

وزودم صمیمی میشن😐😐😐

مثل خانومم 

تو زندگی منی میخام خاستگاریت بیام

تو قلبم خونه کردی🤣🤣🤣

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

روانی هستن

از بس زبون دارن و چاخان میکنن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خانومت؟!

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

🤣🤣🤣🤣 ااییی

من استارت باور نمیکردم

ولی کارم ندارم

اللحساب دوسش‌ داشتم

ولی برام مهم نیست کات کنیم نکنیم🙄

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙

چون متاسفانه یا برخورد داشتن با خانومای دارای کمبود محبت و دیدن این روشا جوابه...

یاام اینکه خیلی بچن از نظر عقلی و تحت تاثیر دوست و رسانه....

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)

وای اره دقیقا تقریبا ۶ ماهه با یکی بودم چیه این همش قربون صدقه میرن هی دوماه دیگه میام خاستگاری خاستم نیای صد سال سیاه مردک زدم مسدودش کردم امروز خاک تو سرم همون روز اول مسدود نکردم 

[QUOTE=350846600]این پسرا احتمالا همشون زیر ۲۳ سال هستند  سعی گن با بچه سال های هول کمتر چت کنی اگه خوشت نمیاد[/QUOT 

من قبلا یه نفر اینجوری بود

یهو یه تاپیک دیدم یادش افتادم گفتم بیام مرور خاطرات کنم😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792