راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
🤣🤣🤣🤣🤣دقیقامنم یه بار یه نفر بهم گفت صدات خیلی خوبه ، برو گوینده شو تو دلم داشتم میگفتم چرا گوه ...
نکبتا انقد مار خوردن افعی شدن
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
چند جور پسر وجود داره مثلا یسریا چون توی رابطه اول زندگیشون با ی دختر بودن که اون قربون صدقه زیاد دوست داشته اینام ایجوری بار اومدن قربون صدقه زیاد میرن یسریام هستن از رو زبون بازی اینکارو میکنن
یسریام هستن که ادمای احساسی هستن ینی همونطور که دخترای بشدت احساسی داریم پسرشم داریم که اینطورین خیلی قربون صدقه میرن
اصلا بحث من قربون صدقه نیست و نمیگم این کار بدهولی منظورم اوناییه که ادا در میارنهی چرت و پرت میگن ق ...
اره خب درسته قبول دارم منم گفتم پسرا چند دستن
یچیزی هم بگم شاید باورتون نشه ولی گاهی پسرایی هستن که از همون اول قربون صدقه یکی میرن و ادمباورش نمیشه میگه هیچی نشده چرا قربون صدقم میره ولی از ته دله ها خیلی کمن ولی داریم