2821
2789
عنوان

پسرایی که 😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 52 پست
از پسرایی ک اول رابطه خیلیی ماهرن و ادعای عاشقی دارن خیلی بدم میاد و اصلا حس خوبی نمیدن درصد بالاییی ...

دقیقا

من اوقم میگیره کسی اینجوری باشه

ادم از هرچی بدش میاد سرش میاد😂😂😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونم این افغانی نیست...ولی نگاه اکثریت اینهت تصورشون نسبت بهتون عوض میشه

مهم نیست ،ولی  نمیدونستم افغان دیده میشه

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤

🤣🤣🤣میدونم ، نمیدونم چرا الکی یادش افتادمخدایی از قیافه ی پروفایلت مشخصه افغانی نیست😐😂

آیدا ناامیدم کرد 🤣

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤

🤣🤣🤣🤣🤣دقیقامنم یه بار یه نفر بهم گفت صدات خیلی خوبه ، برو گوینده شو تو دلم داشتم میگفتم چرا گوه ...

نکبتا انقد مار خوردن افعی شدن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بستگی به ادمش داره من پسرم خودم خب 

چند جور پسر وجود داره مثلا یسریا چون توی رابطه اول زندگیشون با ی دختر بودن که اون قربون صدقه زیاد دوست داشته اینام ایجوری بار اومدن قربون صدقه زیاد میرن یسریام هستن از رو زبون بازی اینکارو میکنن 

یسریام هستن که ادمای احساسی هستن ینی همونطور که دخترای بشدت احساسی داریم پسرشم داریم که اینطورین خیلی قربون صدقه میرن

ضربه ای که آیدا به تو زداکست نزده🤣🤣🤣

اکسم الان خوابه کنار شوهرش ،خبر ندارهدچه بلایی سر یار قدیمیش اوردید 🤣

بستگی به ادمش داره من پسرم خودم خب چند جور پسر وجود داره مثلا یسریا چون توی رابطه اول زندگیشون با ی ...

اصلا بحث من قربون صدقه نیست و نمیگم این کار بده

ولی منظورم اوناییه که ادا در میارن

هی چرت و پرت میگن 

قشنگ مشخصه از طرف داره که حرف الکی میزنه 

وگرنه معلومه که پسراهم حق دارن ابراز احساسات کنن و هیچ مشکلی نداره.

اصلا بحث من قربون صدقه نیست و نمیگم این کار بدهولی منظورم اوناییه که ادا در میارنهی چرت و پرت میگن ق ...

اره خب درسته قبول دارم منم گفتم پسرا چند دستن 

یچیزی هم بگم شاید باورتون نشه ولی گاهی پسرایی هستن که از همون اول قربون صدقه یکی میرن و ادم‌باورش نمیشه میگه هیچی نشده چرا قربون صدقم میره ولی از ته دله ها خیلی کمن ولی داریم

اره خب درسته قبول دارم منم گفتم پسرا چند دستن یچیزی هم بگم شاید باورتون نشه ولی گاهی پسرایی هستن که ...

🥲🥲شاید ، نمیدونم 

ولی من خودم چون تجربه ی مزخرفی داشتم و خیلیای دیگم داشتن میتونم بگم بیشتریا الکی میگن و به قول شما افراد کمی حقیقی ان