2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی عجیب دیدم ولی یکیشو تعریف میکنم دیدم دنیا رو تاریکی گرفته تار یک تاریک بعد به آسمون نگاه کردم دیدم یه ماه تو آسمون پیدا شد به چه درخشندگی و بعد اون یازده ماه دیگه اطرافشو گرفتن و دنیا از تاریکی در اومد و فرشته ها از آسمون رو سر مردم دنیا بابت پیدا شدن اون ماه شیرینی میریختن اهل آسمان جشن گرفته بودن بعد دیدم رو زمین جنگ شد اون ماه به زمین اومد و به جنگ پایان داد و دنیا از تاریکی دراومدو روشنایی فراگیر شد

خدانکنه عزیزم🖤🫂

🫠من خیانت نکرده بود ...فقط دلم تنگش بود ...و هستتتت 

سین‌نمیزد پیامامو تو برف بودیم دستمو گرفته بود ...نشست رو یه تخته سنگ نشوندم رو پاهاش 

صداش زدم گفت جونم جوجه؟(همیشه اینطوری جوابمو میداد) 

گفتم‌میشه بیشتر بغلم بمونی؟میشه محکم تر بغلت کنم؟ت خوابم و میدونم بیدار میشم ...

بالا کوه بودیم بلن شد پرتم‌کرد پایین و رفت

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

من همیشه خواب‌هام عجیب و غریب هستند ! و اینکه اکثر خواب هام تعبیر میشن برای همین وقتی خوابی میبینم ا ...

اگر منم اینجوری بودم چند روز دیگه عول چراغ جادو منو مینداخت جلو کروکودیل ها بخورنم😂

🫠من خیانت نکرده بود ...فقط دلم تنگش بود ...و هستتتت سین‌نمیزد پیامامو تو برف بودیم دستمو گرفته بود ...

وای قشنگ میتونم حستو درک کنم😭💔

دلتنگی چه ها که با آدم نمیکنه...

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
وای قشنگ میتونم حستو درک کنم😭💔دلتنگی چه ها که با آدم نمیکنه...

:))

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

خواب دیدم یه ظرف شیرکاکائو تو دستمه هندونه توش خورد میکنم بعد فوت میکنم خدایی فلسفش رو هنوز نفهمیدم� ...

هندونه با شیرکاکایو نخور معده‌ات به هم می‌ریزه

اینم تفسیر 

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

پرچم گنبد حرم آقام امام حسین رو عوض میکردم میخواستم سیاه رو دربیارم و قرمز رو بندازم جاش یهو یادم اومد که هنوز اربعین نشده و عوضش نکردم 

هنوزم تو کف خوابمم که چی بوده تعبیرش

(منو نکشت ولی یه چیزی اون روز توی من مرد:🖤)
دیروز صبح خواب دیدم دخترخالم لخت لخت اومده توجمع. مامانم زنگ زد گفت همین دخترخالم مادربزرگ شده ونوش ...

وای امضات 

منم خوشحال شدم

ان‌شاءالله قسمت همه

ان‌شاءالله شادی ادامه‌دار باشی

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من