2777
2789

خواهرم خوابایی ک میبینه خیلی واقعیه.مثلا ی باز خواب دید ماه از آسمون افتاد پایین رفت دنبال تعبیرش و گفتن عالمی از روی زمین میره وچند روز بعد آیت الله بهجت فوت شدن.خیلی خواباش واقعیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مایکل عشقه

زندگیمه

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
عکس پروفایلت مایکل جکسونه؟ناراحت نشی ولی کسی هست عین من از مایکل بترسه؟😑

بله ناراحت نشی ولی چرا یه آدم بالغ باید از یه آدم بی آزار بترسه

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
چه خفنتقبل الله ما رو هم دعا کن🤲

محتاجیم به دعا هرکسی هم شدیداً باهام دشمن باشه تو خواب بهم نشون میدن که ازش حذر کنم خواب صحرای کربلا رو دیدم من دیدم اونچه که شما شنیدن از فاجعه خیلی فاجعه تر بود امام رو وقتی تنها و بی یاور بود دیدم فاجعه بود وقتی دورش کرده بودن من امام  رو سوار بر اسب سفید بی یاور وسط میدون جنگ دیدم و کاری از دستم نیومد خواب عجیبی بود جزییات داره کلی گفتم

در حال حاظر این سه تارو یادمه 

همسایه تو چشمام نگاه کرد بعد خودشو پرت کرد پایین کنارشم یکی دیگه وایستاده بود دوتاشون به من زل زده بودن 

شب تو قبرستون داشتم میدویدم و بعدش افتادم تو قبر خالی

یک هواپیما داشت از بالای ساختمان رد میشد برخورد کرد به یه ساختمان و پرت شد پایین بعد دونه دونه ساختمان های کناریشم ریختن بعد من داشتم از پنجره نگاه میکردم دیدم خودمم دارم با ساختمان سقوط میکنم ولی وقتی رسیدم زمین نمردم انگار وارد یه دنیای دیگه شدم همه داشتن زندگی عادیشون میکردن تو فروشگاه همه خرید میکردن و ..

بله ناراحت نشی ولی چرا یه آدم بالغ باید از یه آدم بی آزار بترسه

نمیدونم ولی بخاطر قیافه ای که بعد از عمل پیدا کرده وایب بدی بهم انتقال میده

میترسونه ادمو

فقط من اینجور ینیستم یه سری از دوستامم اینجورین

یکی از دوستامم میگه شبیه آنابله

برامون بیشتر از مایکل بگو ما هم بشناسیمش

من هم مثل بقیه می‌شناسمش از نزدیکانش نبودم ولی فرشته نجات خیلی ها و سلطان پاپ جهان بود و بیشترش تو امضام هست

برامون بیشتر از مایکل بگو ما هم بشناسیمش

من هم مثل بقیه می‌شناسمش از نزدیکانش نبودم ولی فرشته نجات خیلی ها و سلطان پاپ جهان بود و بیشترش تو امضام هست

نمیدونم ولی بخاطر قیافه ای که بعد از عمل پیدا کرده وایب بدی بهم انتقال میدهمیترسونه ادموفقط من اینجو ...

سیرت زیبا مهم تره  چقدر سیرتش زیبا بوده که من با چهرش آرامش میگیرم و به هر کی میگم زیباست تعجب میکنه ولی از نظرم واقعا زیباست

من هم مثل بقیه می‌شناسمش از نزدیکانش نبودم ولی فرشته نجات خیلی ها و سلطان پاپ جهان بود و بیشترش تو ا ...

آهان ممنون

من یادمه تو بازی سگا بچگیامون مایکل مردم زنا و بچه‌ها  رو نجات می‌داد همیشه برام سوال بود مایکل جکسون چه شخصیتی داشته که آنقدر ازش بازی ساختن

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

آهان ممنونمن یادمه تو بازی سگا بچگیامون مایکل مردم زنا و بچه‌ها رو نجات می‌داد همیشه برام سوال بود ...

اره منم یادمه چون اسطوره بود

خیلی عجیب دیدم ولی یکیشو تعریف میکنم دیدم دنیا رو تاریکی گرفته تار یک تاریک بعد به آسمون نگاه کردم د ...

چقد زیبا♥️

اگر ایران گورستان تمام آرزوهایم شود باز قلبم را در خاکِ پاک این وطن چال خواهم کرد♥️

خوابی که میبینم خودمم اما خودم نیست یعنی با قیافه خودم نیستم

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه