2777
2789
۱ امیر حسین آرمان ازم خواستگاری کرد ت برنامه نوروز ۲ مختار با گروه بی تی اس بیعت میکنن میرن ب جنگ یز ...

🤣🤣🤣🤣جیننن بچمممم 😭😂😂😂

اقاا مطمئنی قبل خواب چیزی نزده بودی؟

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجیب نمیدونم ولی یه سری از خوابام تو یه برهه ای از زندکیم که خودم حس میکنم همون زمانی بوده که معصومیت داشتم و بچه بودم تکرار میشدن،یکیش پرواز بود از یه مسیر معین تو یه روستا که حسش و فضاش و جاش کاملا مث روز تو ذهنم روشنه و یکیشم زیر درخت صدر یا همون کنار بودن این دوتا چند بار تکرار شدن برام ولی از یه جایی به بعد دیگه ندیدم شاید از جایی بود که گناهکارشدم و یا خوابمو تعریف کردم

ولی خب یه خ‌اب دیگمم این بوذ که مادربزرگم اومد تو خوابم و گفت هوای فلانی رو داشته باشید منظچرش یه بنده خدایی از اقواممون بود که ما بنا به دلایلی طردش کرده بودیم من بعد اون خواب رابطمو بهتر کردم و خوابو برای خونوادمم تعریف کردم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
فقط مورد دوم🤣🤣🤣

😪🤣 شنیدیم دایی شهیددد

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان چند سالته؟

۲۶

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

من تو خوابام همه رو میدونم خوابم ...با اکسم بودم بغلش کردم ...گفتم ببین من تو خوابم ...میشه یکم بیشت ...

بغضم گرفت

منم دقیقا دو شب بعد خیانتش خوابشو دیدم

گفتم میشه همین ی بار دوسم داشته باشی؟ 

بعد دیدم اون صدامو نمیشنوه و با همون عشقش رفتن تو حس...

از دور داشتم نگهشون میکردم و اشک میریختم ک مادرش اومد گفت حلالش کن

حلالش میکنی؟

خیلی عجیب بود واسم🥲

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
🤣🤣🤣🤣جیننن بچمممم 😭😂😂😂اقاا مطمئنی قبل خواب چیزی نزده بودی؟

حالم خیلییی توپ بود 🤣 یادم نی 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اسی ببخشیدولی یه سواله بی ربط دارم...چرا تاپیکا من خار داره؟😑😂

الهی بگردم    خوب یه وکس بگیر   بکش روش   تا خاررهاش برن تا وقتی دررمیان

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

داشتم میدوییدم

هی سرعت کند میشد الکی با دمپاییم بودم

پریدم از خواب گفتم سری بعدی کفش میپوشم

بعدش یه سری دیگه هم اینجوری شد باز دمپایی داشتم رفتم اسانسور مر موجودات ژله ای بود از بالکنمون پریدم پایین بعدش اومدم برم درو باز کردم یه ادامس کف خیابون بود کف خیابون پام رتف روش دیگه نتونستم حرکت کنم😑

بعدش اون روحه ک شبیه غول چراغ جادو بود اومد تبدیل شد به یه ادم گرفت دست و پامو بست خواست بندازتم تو دریا جلو تمساحا من نیمدونم چجوری بلیط امریکا گرفتم از اینجا رفتم بعد اونجا پرواز کردم اومدم با دوستتم‌جمع کردیم اخر الزمان شد ازیر زدن ماعن تو گوشه باریک بودیم داعشی ها ریختن دوستام شدن بابا مامانم منم از ارس فرار کردم تو گاو صنندق اومدن نف ریهتن اتیشم زدن بعدش فرار کردم خونه همسایه شبیه خونه اوشین بود

اونجا هم رام دادن عوله اومد با پسر ها و دخترای صابخونه رفام تو اتاق قایم شدم

بعدش برگشتم خونه اومدم کیفمو بردارم فرار کنم یه ربات افتاد دنبالم پام رو فرش بود لیز خورد خوردم ب ستون و نصف شدم بعدشم از خواب پریدم

اصلا نفهمیدم چی شد

هیچ محتوایی نداشت

حالبه خیلی مهیج بود هی سعی میکردم بخوامب ببینم بقیش چی میشه.یه سریم خواب یدوم یمتونم پرواز کنم یه دایناسور بوده ما رفامی تو ارامگاهش دست کشیدیم رو بدنش ک به سنگ تبدیل شده بعدش منو گداشت رو صندلی دست و پامو بست یه چیزای یحالت شاخه درسخت داشتن منو میبلعیدن فرار کردیم یددیم رفتم دارم لباس پرو میکنم دایناسوره اومد منم پرواز کردم و گفتم من میتونم شکستت بدم بعد محو شدم تو توابم دیدم اومدم تو دنیا واقعی کوله مشت یابزار برداشتم رفتم با. ایناسوره مبارزه کردم کشتمش اهالیم برای تشکر منو انداختن تو دیگ اب پر کردن

نمیفهمم چ خواباییه من میبینم

بغضم گرفتمنم دقیقا دو شب بعد خیانتش خوابشو دیدمگفتم میشه همین ی بار دوسم داشته باشی؟ بعد دیدم اون صد ...

🫠🫠🫠🫠بمیرم برات من اخه ...

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟