اینکه انگار رفته بودم حرم امام رضا، یهو صحن تغییر کرد و لباس منم شد چیزی شبیه لباس احرام. و انگار مرده بودم و به خواهرم و همسرم میگفتم گریه نکنید من زنده م ولی کسی نمیشنید.
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من همیشه خوابهام عجیب و غریب هستند ! و اینکه اکثر خواب هام تعبیر میشن برای همین وقتی خوابی میبینم استرس میگیرم چون میدونم در آینده نزدیک قراره تعبیر بشه
مدام خواب میدیم ک دارن بابام خاک میکن سه بار خوب دیدموبعددسه ماه بابام فوت شد
وقتی بابام فوت شد خواب دیدم یه خانومه بهن گفت تو فقد چهل سال عمر میکنی
ـ من خواب ها گاهی حقیقت ان
اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚 🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜 میدم با آقایون این سایت مشورت وراهنمای بگیرم ولی با خانم های عقه باز پر ادعا .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن لامصب نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای 🙏 این فقد برلی خانوم های بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال نیک بگیرم شاید یک درصد بگم به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ 🙏
من خیلی مریض میشم خود به خود.مخصوصا از درونم.همیشه خسته و کسلم.
حدود یه ماه پیش خواب دیدم وسط یه میدون من دراز کشیدم و همه دورم جمع شدن.یه صدایی با اُبُهت بهم گفت بلند نشو تا ازت جداش کنیم .تا اومدم بگم چیو؟ انگار داشتن شیره ی جونمو میکشیدن🤕یه دود سیاه که شکل بدنم شده بود از من با زور کشیدن بیرون .اون دود سیاه خیلی عصبانی بود که چرا دارن از درون من خارجش میکنن.اون صدای با ابهت که فقط صدا بود و من نمیدیدمش بهم فهموند که انرژی منفی تو بدنت جمع شده و اون داره مریضت میکنه.🤦♀️.باید خارجش کنیم تا سبک بشی.بهم فهموند که از اطرافیانت بهت حسودی میکنن و انرژی منفی برات میفرستن و اونا داخل بدنت میشه و شما مریض میشی.تو خواب از تعجب شاخ درآورده بودم.اما وقتی اون دود سیاه خارج شد خیلللی سبک شدم🥲
💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
۱ امیر حسین آرمان ازم خواستگاری کرد ت برنامه نوروز
۲ مختار با گروه بی تی اس بیعت میکنن میرن ب جنگ یزید
من و عکس پروفایلمم برای نجات جون ی بچه ت خطر میوفتیم شهید میشیم
سم زیاده
اسیدم خواستی در خدمتم
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.