2821
2789
عنوان

دخترایه مجرد

377 بازدید | 44 پست

هنوز از مامان باباتون پول تو جیبی میگیرن؟(اگه امکان داره بگین ماهیانه چقدر)

یا سرکار میرین؟

من یبار یه پول زیاد از مامان بابام میخواستم که‌اوناهم ندادن (پولو الکی نمیخواستم خرج کنم) درصورتیکه برا بچه های دیگشون همیشه پول دارن

بعد از این ماجرا قسم خوردم دیگه ازشون پول نگیرم چه برای لباس چه هر چیز دیگه ای 

الان کار هم پیدا نمیکنم برم سرکار خیلی سختمه😢

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصن الان تو یه وضعیتی گیر کردم که خدا هیچکسو تو این وضعیت قرار نده

چند سالته؟ من از بچگی کارگری کردم مدرسه گشنگی کشیدم ولی نگفتم ب پدرم پول بده 😂😂 چند سالم هست مستقلم از ۱۸ سالگیم

چند سالته؟ من از بچگی کارگری کردم مدرسه گشنگی کشیدم ولی نگفتم ب پدرم پول بده 😂😂 چند سالم هست مستقل ...

من ۲۰سالمه

قبل از این موضوع هر وقت هم خواستم ازشون پول بگیرم یجوری میدادن که پشیمون دوعالم میشدم

دیگ کارم به جایی رسیده داداشم بهم ترحم میکنه پول میده ولی بابام نه

هیچوقتم مث دخترایه دیگه نبودم که لباس زیاد بخرم ناخون بکارم ارایشگاه برم

من ۲۰سالمهقبل از این موضوع هر وقت هم خواستم ازشون پول بگیرم یجوری میدادن که پشیمون دوعالم میشدمدیگ ک ...

یچیز بهت بگم اینا تا ابد یادت نمیره منم ۲۲سالمه ینی خانوادم برام عید ب عید لباس میگرفتن تا عید ۷۵۸۷۵سال نوری اینده میکوبیدنش تو روم که برات ۶۴۷۷۵سال پیش عید ی شلوار گرفتیم اهل شهرستانی کار گیر نمیاد یا تو مرکز استانی؟ 

یچیز بهت بگم اینا تا ابد یادت نمیره منم ۲۲سالمه ینی خانوادم برام عید ب عید لباس میگرفتن تا عید ۷۵۸۷۵ ...

هروقتم میخوام چیزی بگم بهشون میگن نونت کمه یا ابت

شهرستانم تا یه ماه قبل دنبال میگشتم اما الان بازم بخاطر صورتم نمیتونم پامو از خونه بزارم بیرون

هروقتم میخوام چیزی بگم بهشون میگن نونت کمه یا ابتشهرستانم تا یه ماه قبل دنبال میگشتم اما الان بازم ب ...

اخخخ گفتی گفتییییی میگی من فلان مشکلو دارم میگن باباااا تو چیی کم داریییی اخه ما اون زمان با اب و نور خورشید فتوسنتز میکردیم اندازه بولدوزر کار میکردیم شما عشق میکنید 

صورتت چشه؟ ببین سعی کن واست مهم نباشه اصلا من خودم اصلا واسم مهم نیست با شلوار تو خونه تا بازارم برم چه برسه به اینچیزا😂😂 البته خیلی رفتار خوبی نیست ولی من که تنهام ابرو کسیم نمیبرم پس واسم مهم نیست تازه بهترم هست کسی نگام نمیکنه و تو حواشی هم نمیرم هیچوقت😂 توام واست مهم نباشه اصلااا 

اخخخ گفتی گفتییییی میگی من فلان مشکلو دارم میگن باباااا تو چیی کم داریییی اخه ما اون زمان با اب و نو ...

😂😂😂🤦‍♀️

یه ماه پیش رفتم یه دکتر برا خالبرداری زد صورتمو ترکوند الانم درگیر دادگستری و پزشکی قانونی و....

ولی چقد یه لحظه دلم خواست جای تو بودم 

حداقلش خوبیش اینه که تو این جامعه پسری😕