2777
2789

نزدیک یک ماهه اومدم پیش همسرم خیلی رابطه نداشتیم دو سه بار تلاش کردیم بشه که من کم میاوردم و نمیشد ادامه بدیم و در واقع د خ و ل ی صورت نگرفته ده روز پیش باید پریود میشدم نشدم علائمم ایناس:

- یه مدت کوتاه روی بو خیلی حساس شدم و یکم حالت تهوع داشتم 

- زیرشکمم و کمرم بعد کار کردن درد میکنه مخصوصا سمت چپ با استراحت بهتر میشم

- ترشح سفیدرنگ دارم 

البته اینو بگم قبلا دو سه باری شده بود که به خاطر استرس و حجم کاری پریود نشده بودم و الان میگم شاید چون درگیر مهاجرت بودم و استرس پروازو داشتم اینجوری شدم 

و اینم بگم من شربت زعفرون غلیظ میخوردم دو سه هفته پیش و شهربازی وسایل خطرناک و هیجانی سوار شدم 

موندم واقعا فقط دعا کنید باردار نباشم اصلا آمادگیشو ندارم🥺🥺🥺🥺🥺🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاری من تو نامزدی بدون دخول حامله شده بود

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
فک کنم بارداری چرا تست نمیدی خیالت راحت کنی؟

شوهرم میگه کاری نکردیم باردار بخوای بشی خودت حساس شدی و از این حرفا پیگیر بی بی چک نشد اما فردا دیگه میرم میگیرم دارم کلافه میشم🥺