2777
2789

اصلا اینجور نبودم حتی فحش هم نمی‌دادم سرم تو لاک خودمه ولی با یه دختری از فامیلمون رابطمون خوبه خیلی پیشم غیبت میکنه من اوایلش واقعا ناراحت میشدم ولی میترسیدم بهش بگم بعد بش برخوره حالا افتضاح روم تاثیر گذاشته واقعا حتی حالم دیگه از خودم بهم میخوره از بس غیبت میکنم 

خصوصاً غیبت یه دختر از فامیلمون میکنم که چندبار ازش برخورد بد و بی احترامی دیدم اونو‌دیگه فک کنم حتی گناهاشم پاک شدن 

توروخدا بگید چیکار کنم از این عادت زشتم 

البته بیشتر غیبت کساییو میکنم که بدی بهم کردن برخورد یا رفتاری یا حرکتی .....چیکار کنم 💔💔💔💔🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من تصمیم گرفتم کسی بدی کنه غیب نکن 

واگذارش میکنم 

اینجوری بهتر جواب میگیرم 

گناهم نمیکنیم

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تصمیم گرفتم کسی بدی کنه غیب نکن واگذارش میکنم اینجوری بهتر جواب میگیرم گناهم نمیکنیم

چقدر خوب 

فقط الان بهم بگو چطور این رفتار زشتمو کنار بزارم حالم دیگه از خودم بهم میخوره

من چایی زندگی میکنم اصلا با کسب در ارتباط نبودم تا اینکه پای یکی از همسایه ها خونمون باز سد. قشنگ هر روز ساعت ب یاعت میاد بالا اسم همه رو میاره. و من بعدش حالم ی جوریه... نمازام از اون روز تا حالا کاهلی میکنم . زیارت عاشورام ول شد. جالبه همیشه هم تایم نماز میاد میگه بریم بیرون میگم من نماز نخوندم. میگه بیا بریم بعدا بیا بخون. 

استغفرالله ربی واتوب الیه زیاد بگو

دست بزار روقلبت الرقیب بگو

از خدا بخواه کمکت کنه تااز گناه وخطادوربشی

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
چقدر خوب فقط الان بهم بگو چطور این رفتار زشتمو کنار بزارم حالم دیگه از خودم بهم میخوره

عزیزم 

اصن اومد ذهنت خودتو درگیرش نکن برو مشغول کاری شو 

یا کلا با کسی بساط غیب جور میشه 

از چیزای دیگه حرف بزن روز مرگیا. لباس .رنگ لباس 

یا طرف مقابل داشت حرفی میزد 

بگو بیخیال  ارزش داره در موردش حرف بزنیم 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟