2777
2789

۲۳ سالمه

شوهرم هربار بهم خیانت کرد وفهمیدم یاانکار کرد یاوقتی ک مدرکش کاملا رو شد افتاد ب معذرتخواهی و غلط کردن ک دیگه تکرار نمیشه منم میبخشیدمش بخاطر پسرم

نمیگم منم ادم صدی بودم ولی تلاشمو برا این زندگی کردم

این اواخر دیگه ازبس خیانت دیدم روحیم واقعا داغون شده بود منی ک کلی ۲۴ ساعته جلو آیینه بودم و ب خودم میرسیدم دیگه حوصله حموم رفتنم نداشتم

۲ هفته پیش بازم متوجه خیانت جدیدش شدم

مجبور شدم زندگیو و ترک کنم ومهریمو بزارم اجرا

اونم اومد پسر ۵ سالمو بزور برد

والان ۸ روزه ندیدمش و یه دلم اشکه ویه دلم خون

از طرفی من زود ازدواج کردم وانگار عادت کردم به متاهلی و یطورایی تنهایی برام یطوریه یا شایدم چون اولاشه بااینهمه بدی شوهرم چرا هی دلتنگ میشم اخه.؟

حالا بنظرتون تصمیم درستی گرفتم؟یا کاش میموندم وصبرمیکردم وتحمل؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار درستی کردی عزیزم.

تا کی تحقیر بشی و خیانت ببینی ؟

چند سالته؟

شغلت و مدرک تحصیلیت چیه؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

فکرم پیش بچمه

خونوادم پشتوانمو گرفتن فقط منو خواهرمو دارن

اما اصلا راضی نمیشن پسرمو بیارم پیش خودم چون میشناسن شوهرمو چقدر اذیت میکنه

ومنم باید ب ملاقات درهفته روزی ۳ بار اینطوری راضی بشم

البته شوهرم پدر خوبی برا پسرم بود

وخونواده شوهرم بچمو خیلی دوست دارن و ازش مراقبت میکنن

اما اینده ونمیدونم شایدم ورق برگشت خودشون اومدن بچه و بهم دادن

عزیزم اگه بچه داری بنظرم یه روانکاو پیدا کن 

شوهرتو ببر پیشش اگه میاد ببین شاید واقعا مشکل روحی داره اگه درست میشه پای زندگیت بمون اگه نه بعدا تصمیم بگیر اینطوری حداقل میگی دیگه تمام تلاش تو کردی بچه ت بچه طلاق نشه کاش نمیزاشتی بزور ببره 

بچه تا 7 سال باید با مادر باشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

تصمیم درستی گرفتید. مگر چند بار زندگی می‌کنید که در ۲۳ سالگی چندبار از شریک زندگیتون خیانت دیده باشید؟! از این مرحله عبور کنید و خودتون رو نجات بدهید.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

برو از طریق قانون پسرت رو برگردون.بابت ویروسم ازش شکایت کن

شوهرم رفت دکتر زگیل تناسلی نداشت

میترسم شکایت کنم و فقط آبروم بره و اون نداشته باشه و ب ضررم بشه

ک مطمئنم از خود کثافت کاریاش بوده

عزیزدلم اینحا دردل کردن سخته...الان یسری ها میان میگن زود عروست کردن چرا زود بچه آوردی!  اینجا جای خوبی برای مشاوره و درددل نیس..اگر امکانش رو داری مشاوره حضوری برو اگرم نه حتما آنلاین یا تلفنی.. من هر بار تایپیک زدم یا تیکه انداختن بهم یا دعوا شده...

عزیزم اگه بچه داری بنظرم یه روانکاو پیدا کن شوهرتو ببر پیشش اگه میاد ببین شاید واقعا مشکل روحی داره ...

فعلا منتظرم بامهریه و طلاق بهش فشار بیارم اگ راضی شد بهم حق طلاق و بده وتعهد بده وبیاد جلسات روان کار شاید فرصت اخرو وفقط بخاطر بچم دادم اگ راضی نشد که دیگه طلاق میگیرم