گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـیند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من ندیدم فیلمش رو ، توصیه میکنم نبینید حیفه روح لطیف و آرام زنانه رو با دیدن این چیزا سیاه کن ...
والله بچه من صبح تا شب جسد میبینه از تصادفی بگیر تا خودکشی وخودسوزی دیگه عادی شده براش
اما همین پسرو هم شهید حججی رو دیده بود میگفت اعصابم بهم ریخته
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
ماها چقدر خوبیم هنوز هیچکس نمی دونه علت قتل چیه و چهار تا پسر یه پسر دیگه رو کشتن، ما زنها خو ...
خخخخخ
میگن دوستاش عضو گروه شیطان پرستا بودن.موقع کشتنشم دوستش گفته هنوز زنده ای میکشمت که بری جهنم 😐مث اینکه مقتول با یه دختره اسمش ملیکا دوست شده به خاطر همین کشتنش😨تازه میگه اصلا پشیمونم نشدن که اینکارو کردن