2821
2789
عنوان

قتل صادق

| مشاهده متن کامل بحث + 3206 بازدید | 83 پست

خب ایرانیا عصبانی ترین مردم دنیا شناخته شدن.

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ندیدم فیلمش رو ، توصیه میکنم نبینید  حیفه روح لطیف و آرام زنانه رو با دیدن این چیزا سیاه کن ...

والله بچه من صبح تا شب جسد میبینه از تصادفی بگیر تا خودکشی وخودسوزی دیگه عادی شده براش 

اما همین پسرو هم شهید حججی رو دیده بود میگفت اعصابم بهم ریخته 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

الان تازه یه تاپیک 23 صفحه ای رو تموم کردم درباره تجاوز به یه دختربچه 9 ساله و چقدر تنم لرزید و چقدر ناراحت شدم بمحض تموم شدن اون این تاپیک رو دیدم

این همه درد و رنج و خشونت و التهاب و استرس کی تموم میشه؟؟؟؟

واقعا ما کی اینقدر بد شدیم؟؟؟

شیرازی هستید؟

نهههه چطور ؟؟؟

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

ماها چقدر خوبیم

هنوز هیچکس نمی دونه علت قتل چیه و چهار تا پسر یه پسر دیگه رو کشتن، ما زنها خودمون، پای یه زن رو به ماجرا باز کردیم.

مطمئنا در نهایت مشخص میشه علت قتل ، مانتوی جلو باز خانمها ، بوده

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
ماها چقدر خوبیم  هنوز هیچکس نمی دونه علت قتل چیه و چهار تا پسر یه پسر دیگه رو کشتن، ما زنها خو ...

خخخخخ

میگن دوستاش عضو گروه شیطان پرستا بودن.موقع کشتنشم دوستش گفته هنوز زنده ای میکشمت که بری جهنم 😐مث اینکه مقتول با یه دختره اسمش ملیکا دوست شده به خاطر همین کشتنش😨تازه میگه اصلا پشیمونم نشدن که اینکارو کردن

چقد همسرم ناراحت بود امشب بخاطر این پسر ما انقد ناراحتیم خدا ب خانوادش صبر بده😢😢

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
والله بچه من صبح تا شب جسد میبینه از تصادفی بگیر تا خودکشی وخودسوزی دیگه عادی شده براش  اما هم ...

پسرتون پلیسه؟

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
پسرتون پلیسه؟

اره

من ک فقط دارم فکر میکنم کی مسبب این همه کثافتی ک جامعه رو برداشته هست؟!

چی باعث میشه ی جوون ۱۸ ساله قتل انجام بده اونم ب این شکل فجیع؟

خدا بهمون رحم کنه

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍