2821
2789
عنوان

قتل صادق

| مشاهده متن کامل بحث + 3206 بازدید | 83 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما چیزی مصرف کردن  وگرنه ادم عادی ازش بعیده

کسی که چییزی مصرف کرده فرداش برنمیگرده کار ناتمومسو تموم کنه 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

بچه ها اون دوستانش عضو باند شیطان پرستی بودن و بخاطر یسری عقاید اینکارو کردن. دایی مقتول گفت

وقتی هنوز اتفاقی نیوفتاده است؛ از کجا می دانید اتفاق بدی خواهد افتاد؟ یکبار هم به این فکر کنید که ممکن است اتفاق خوبی بیفتد

وای حالم بد شد این همه زحمت بکش بچه بزرگ کن واسه خودش کسی بشه اونوقت ناجوانمردانه از بین بره خدا خودش به خانواده اش صبر بده😢😢😢

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

اخرش فهمیدم چراکشته شده

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

یکی ازقاتلاش باهاش شرط بندی میکنه اگه تونستی مخ دوس دخترموبزن اینم میتونه ودختره باهاش دوس میشه وقاتلشم عصبانی که بادوستاش میکشنش

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍