2821
2789
عنوان

قتل صادق

| مشاهده متن کامل بحث + 3206 بازدید | 83 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ازاون ساعت که شنیدم حالم بده مخصوصااونجاکه پدرمادرش رفتن اونجاکه سوزوزونده بودنش 

اینکه فیلم دیدن وحشتناک بوده

💚💛💜💖❤💙💜💛💖💚💟❤💙💚💖💜😍😍😍😍❤💙💚💛💜💖❤💙💚💛💜💖💛💚💙
همیشه پای یه دختر بی صاحاب جرپی درمیان است....      

آره واقعا خیلی اوضاع خراب شده

💚💛💜💖❤💙💜💛💖💚💟❤💙💚💖💜😍😍😍😍❤💙💚💛💜💖❤💙💚💛💜💖💛💚💙

واسه چی کشتنش اخه

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

واقعامابه کجامیریم_باورم نمیشه ادمهااینقدرحیون صفت شده باشن،امروز۲۰/۳۰هم خبرشوگفت وگفت انگیزه قتل دردست بررسیه،،ولی خدایی خیلی مشتاقم بفهمم دلیل اینهمه حیوانیتشون چی بوده

اگر بگردین 

تو حیوونا  همدیگرو نمیدرن اما ماها ادعامون ک....خر و پاره میکنه که اشرف مخلوقاتیم 

بعد این حالو روزمونه 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
اینم عکسش

واي الهي بميرم خدايا دلم تيكه تيكه شد

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
اینکه فیلم دیدن وحشتناک بوده

تواخبارگفت فیلم دست پلیس هست وپخش نیس 

بخداقلبم دردگرفته اخه این چه جامعخ ای شده ماداریم بعدمیگیم داعش اینابدترکردن که اونم بادوست خودشون

وخدایی که بشدت کافیست
اگر بگردین  تو حیوونا  همدیگرو نمیدرن اما ماها ادعامون ک....خر و پاره میکنه که اشرف مخلوق ...

مامان بزرگ خیلی دوست دارم کاشمادرشوهر من مثل شما بود خوشبحال عروسات

تو دلم مونده بود اینو بگم بهت😊