2777
2789

سلام خانما من 3ماه پیش بچم سقط شد و بعد از اون درگیر بقایا بودم و سونو واژینال ک دادم گفت یکم التهاب داره رحمت...و دکتر به من داکسی ساکلین داد و قرص جلوگیری سیپروترون کامپاند.الان چند روزه خیلی حس درد تو رحم و تخمدان هام دارم و خیلی هم خواب الود هستم...راستی نزدیکی هم داشتم این مدت...به روش طبیعی جلوگیریمون بوده...چند دقیقه پیش نشسته بودم و یهو یه عطسه ی خیلی شدید کردم و همزمان انگار تخمدونام سفت و درد ناک شدن ....و بعدش خیلی ترسیدم ...انقدر محکم بود فشار گفتم نکنه تخمدونام کنده شدن از جا😳میگم چرا اینطوری شدن بعد از عطسه به نظرتون؟!عفونت هست ایا؟!نکنه باردار شده باشم😨😱اخه هنوز 3 ماه از سقطم نگذشته😕

نمیدونم هزارتا دلیل میتونه داشته باشه..بهش فکر نکن..یه چی بوده بلاخره..بد نیست نترس..آدم گاهی اینطور میشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم هزارتا دلیل میتونه داشته باشه..بهش فکر نکن..یه چی بوده بلاخره..بد نیست نترس..آدم گاهی اینطور ...

باورت نمیشه جرات نمیکردم از جام پاشم 😕😅مامانم بعضی وقتا بهم میگه مگا با اب دهن درست شده اعضای بدن که با یه اتفاق بکنه 😂ولی اخه خیلی شدید سفت شدن😕

منم بعداز سقطم اینطوری شدم با عطسه زدن زبرشکمم و تخمدان چپم شدیییییید درد میگیره طوری ک چندلحظه همین ...

عزیزم امیدوارم خوب بشی...من از وقتی سقط شده بچم انگار هرروز مریض میشم😢خیلی بدنم حساس شده😠