2777
2789
عنوان

تنها رفتن خونه مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر منم شیفت شب دارن‌

اما من خونه ی کسی نمیرم

هروقت دعوت کنن و وقت داشته باشیم با همسرم میرم . در حد یکی دو ساعت و تمام

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

امشب رو بنظرت یه جور بپیچونم یا برم و دیگه بعدش نرم ؟

نه اصلا امشبمو برو چون بهش گفتی شام گذاشته اونوقت اینو بهونه میگیره بزرگش میکنه به شوهرت میگه خودشم باهات جور دیگه رفتار میکنه اصلا کدروت بوجود میاد .

همسر منم شیفت شب دارن‌اما من خونه ی کسی نمیرمهروقت دعوت کنن و وقت داشته باشیم با همسرم میرم . در حد ...

من همسرم شیفته مشکلی نداره خونه بمونم 

اما خب من خودم چون میخواستم منو میبرد خونه مادرم 

دیگه شیفتش افتاده آخر هفته و میگه شور به دلم افتاده 

الآنم نمی‌دونم چطور کنسل کنم که ناراحت نشن ، همیشه مهمون طور رفتم و اومدم و احترام ها حفظ شد 

نه اصلا امشبمو برو چون بهش گفتی شام گذاشته اونوقت اینو بهونه میگیره بزرگش میکنه به شوهرت میگه خودشم ...

اوهوم 

حس میکنم بعضی وقتها تو تصمیمات زندگی مشترک خیلی ساده ام ،  

من همسرم شیفته مشکلی نداره خونه بمونم اما خب من خودم چون میخواستم منو میبرد خونه مادرم دیگه شیفتش اف ...

من تنها خونه ی کسی نمیرم 

حتی شده مراسم بوده و همسرم شیفت بوده و کلی التماس کردن بیا و نرفتم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من اینکار و کنم مادر خودم آنقدر دلخور میشه که حد نداره

خب من از اول رسمی و بافاصله رفتار کردم که بدونن بیکار نیستیم که هر دقیقه بریم و بیان