2777
2789
عنوان

تنها رفتن خونه مادرشوهر

998 بازدید | 38 پست

شوهرم شبکاری داره ، هفته ای دوبار و من و اون روزها همیشه میبرد خونه مادرم ، این هفته شبکاری یه روز منو برد خونه مادرم و امشب شبکاری دوم شه و خودم چون شرایط خونه خودمون خیلی مناسب نبود نخواستم که برم ، میگه شب و برم خونه مادر شوهرم بخوابم چون آخر هفته هست و آپارتمان مون خالی میشه همه رفتن روستاشون 

ولی دلم نمی‌خواد که برم و می‌خوام تنها بمونم 

ولی نمیزاره 

از عاشورا تا الان خونه مادر شوهرم نرفتم کلا زود به زود نمیرم و سختمه ، تا حالا هم تنها نرفتم 

بعدش با شوهرم یکم بحث کردم تهش گفت نمیخوای نرو 

ولی خب چون مادر شوهرم شام درست کرده ، الان زنگ بزنم کنسل کنم خیلی زشت میشه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اره زشته حالا یه شب بری اونجا چی میشه مگه

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

کلا تنها رفتن خونه مادرشوهر خاطره خوبی ندارم ولی وقتی شام درست کردن و منتظرن خیلی زشته نری

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

نمی‌دونم زیاد شنیدم روی خانواده شوهر باز میشه چرا مشکلی نداره رابطه مون معمولیه

آخ آخ اینم از تاثیرات نی نی سایته ها 😁😁😁الان بری خونه ی مادرشوهرت برا چی باید روش باز بشه آخه ؟

از این فکرا نکن به هر حال بخوای یا نخوای خانواده همسرت هستن و عضوی از نزدیکانت 

بنده خدا شامم درست کرده زشته بگی نمیام 

پاشو برو.هفت ساله خونه دارم.سالی چند بار با شوهرم میرم.هفته ای چند بار خودم تنها میرم.

هیچ مشکلی هم ندارم فقط مواظب حرف زدنت باش.محترمانه رفتار کن به اندازه کمک کن تمام

خب اره زشته حالا یه شب بری اونجا چی میشه مگه

میترسم روشون به روم باز شه

معمولا ماهی یکی دوبار با شوهرم سر میزنم الان که یه ماه و نیم با شوهرمم نرفتم اونجا 

از بس که بد خانواده شوهر و شنیدم 

برو عزیزم چرا نری به حرفای نی نی سایت اعتماد نکن وقتی میگن مادرشوهرمون بده این درنظر بگیر ممکنه ممکنه خودشونم مشکل دارن تا وقتی مادرشوهرت خوبه چرا سرد باشی؟حریم حفظ کن اما چرا نری بدون شوهرت

دیگه غذا درست کرده ..برو ولی بار آخر باشه بدون همسرت هرگز نرو .

🤔میگم مگه چه اشکال داره ادم تنها بره ؟واینکه من هم مادرم شهر دیگس هم مادر شوهرم بوده هم بدون شوهرم با بچم میریم خونه مادر شوهرم بالاخره اونم حق داره نوه اش ببینه واینکه والا خیلی احترام میزاره تا میرم 

چرا اینجا همه چیو سخت میگیرین 

استارتر امشبو برو چه اشکال داره شام هم گذاشت زشته نری

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
آخ آخ اینم از تاثیرات نی نی سایته ها 😁😁😁الان بری خونه ی مادرشوهرت برا چی باید روش باز بشه آخه ؟از ...

همش استرس دارم از صبح نتونستم دو تا لقمه غذا بخورم 

همش حس میکنم دارم بزرگترین اشتباه زندگی مو‌ میکنم