2777
2789

سلام 

من برای مهاجرت یه سوال ها و مشورت هوایی می‌خوام کسی هست تجربه داشته باشه یا کسی رو بشناسه که تجربه اش رو داشته باشه؟

مهاجرت تحصیلی به ترکیه

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینه زیادی میخواد

فعلا مشکم هزینه نیست

می‌خوام ببینم اگه میشه و با شرایطم اوکی باشه تا یه سال دیگه ببینم میتونم برم

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

میگم کسی که تو ایران نتونه کار کنه تو مملکت غریب به مشکل نمیخوره شما رو نمیگم کلی

خب اینجا خیلی وضع درستی هم نداره که بتونی کار کنی

پذیرش داره اما اصلا به فکر کار پیدا کردن باشی بتونی از اونجا خرج دانشگاه را در بیاری نباش

برای چی؟

تجربه اش رو دارین؟

بپرس

ببین من امسال میرم یازدهم 

بعد میگن که برای درخواست پذیرش یا باید دیپلم داشته باشی یا هم سال دوازدهم که میرم با نمرات دهم و یازدهم درخواست برم

میخواستم ببینم اگه امسال جهشی بخونم و یازدهم دوازدهم رو همین امسال با هم پاس کنم و دیپلم بگیرم میتونم سال دیگه درخواست بدم؟ یا حتما باید وایسم 18 سالم بشه؟

می‌خوام اگه واقعا میشه یه سال تمام زندگیم هم که شده بزارم براش 

ببین من امسال میرم یازدهم بعد میگن که برای درخواست پذیرش یا باید دیپلم داشته باشی یا هم سال دوازدهم ...

خیر باید دهم و یازدهم و داوزدهم کامل باشه

چوون ریز نمرات دیپلم کل مهمه

سوال بعدی

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

خیر باید دهم و یازدهم و داوزدهم کامل باشهچوون ریز نمرات دیپلم کل مهمهسوال بعدی

خب من دارم میگم اگه جهشی بخونم امسال و یازدهم دوازدهم رو با هم بدم همین امسال دیپلم بگیرم 

برای سال بعدش نمیتونم درخواست بدم؟

چون اینطوری همون ریز نمرات رو دارم

خب من دارم میگم اگه جهشی بخونم امسال و یازدهم دوازدهم رو با هم بدم همین امسال دیپلم بگیرم برای سال ب ...

چرا میتونی

بدون یوس میخوای یا با یوس

دانشگاه خصوصی هرسال 2 میلیارده 

ولی دولتی سالی50 میلیون

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

یکی از آشناها رفته بود از پس هزینه هاش در نیومد

آها اوکی مرسی

چرا میتونیبدون یوس میخوای یا با یوسدانشگاه خصوصی هرسال 2 میلیارده ولی دولتی سالی50 میلیون

نمی‌دونم فکر نمیکنم یوس بدم چون براش نخوندم 

به نظرت تو یه سال در کنار یازدهم و دوازدهم که میخونم میتونم برای یوس هم بخونم و قبول بشم؟ یعنی خیلی سخته ؟

بعد برای هزینه دانشگاه خصوصی میشه حین تحصیل بهشون داد؟