2777
2789
شنیدم بعد اعلام رتبه ها تا دو روز

دیگه ب طبع تا الان وقت تمومه درستهء؟

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه رتبه ها باید بیان بعد تا دو روز باز از کسی دیگه هم بپرس من اینطور شنیدم

ن عزیزم قرار نیس ب فرهنگیانی ها رتبه بدن

ب طبع باید قبلش بگن ک نمیریم معلمی ک بهشون رتبه بدن

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

من تو گوگل زدم گفته تا ۶ شهریور

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

من تو گوگل زدم گفته تا ۶ شهریور

تو میدونی ب کسایی ک فرهنگیان اوردن رتبه هم میدن یا ن

دقیقا میخواستم الان از تو بپرسم😂😂

از یه کانال کنکوری‌ام پرسیدم وقتی جواب داد بهت میگم

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

کاناله که هنوز جوابمو نداده ولی از اینجا پرسیدم میگن رتبه کنکورو دیگه نمیگن مگه اینکه انصراف بدی

برا انصرافم میگن دو روز فرصت داشته🤷‍♀️

ن عزیزم قرار نیس ب فرهنگیانی ها رتبه بدنب طبع باید قبلش بگن ک نمیریم معلمی ک بهشون رتبه بدن

نه که 

اونایی که هم کنکور تجربی دادن هم فرهنگیان برای اینکه تسخیص بدن فرهنگیان میخوان یا میخوان بت رتبشون انتخاب رشته کنن باید رتبه ی کنکورشونو ببینن اگه نخواستن میرن فرهنگیان