2777
2789
عنوان

بازوی شوهرم کبود بود 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7699 بازدید | 147 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای واییییییییی.شوهر من لباس کارش یه مدت سرشونه کش دار بود شونه هاش کبود میشد منم حساس بودم اون موقع همش باخودم میگفتم یکی گاز گرفته اینجورشده. اذیتش نکن عزیزم اعتماد کن بهش اونی ک بخواد بدن شوهرتو کبود کنه گردنشو کبود میکنه ن بازوشوبابا

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

منم بعضی وقتا یه قسمت از بدنم کبود میشه خودم تا برم حموم متوجه میشم مویرگا میترکه دلیلش اینه شوهرم ببینه میپرسه به جایی خورد منم براش توضیح میدم چرا به شوهرت اعتماد نداری کبودی که نشد دلیل 

خانمای باردار همشون اینجوری هورموناشون بالا پایین میشه و حساس میشن؟اگه آره که خدارو شکر مرد نیستم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چیکار کنم نمیتونم فقط دارم گریه میکنم رفتم تو اتاق درم رو خودم قفل کردم 😭

تو دوران بارداری عادیه یکم حساس میشی ولی چیزی نیست الکی خودتو اذیت نکن دختر

فرفری هسدم با موهای بنفش"                                   گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند...!                                                                         
والا شوهر من میگه بازومو گاز نگیر آستین کوتاه میپوشم زشته

خب آره زشته اینجوری

من همسرم آستین کوتاه نمیپوشه راحتم😂😂😂

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق. ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

طرف مگه صگ عه بازوشو گاز بگیره گردن کبود میکنن

ببین من خودم قبلنا ک میخواستم کبودش کنم اصلا نمیذاشت گردنشو چون لباسای یقه باز میپوشه همیشه بازوشو کبود میکردم برا همین ک الان داغونم اگر هر جای بدنش ب جز بازوش بود الان اینقدر حس خیانت بهم دست نمیداد،😭