امروز دیدم بازوی شوهرم کبوده خودم باردارم خیلی حالم بده وقتی دیدم فقط زدم زیر گریه و گفتم اگر کار اشتباهی بکنی بچه هارو برمیدارم میرم زندگیتم ب اتیش میزنم ی کاری میکنم بشینی با خودت بگی چ گوهی بود خوردم میگه جای جوش بوده اینجوری شده چرا فکر اشتباه میکنی اگر دست کسی ب من خورده الهی تا فردا نرسم چیکار کنم داغانم 😭😭😭
ای واییییییییی.شوهر من لباس کارش یه مدت سرشونه کش دار بود شونه هاش کبود میشد منم حساس بودم اون موقع همش باخودم میگفتم یکی گاز گرفته اینجورشده. اذیتش نکن عزیزم اعتماد کن بهش اونی ک بخواد بدن شوهرتو کبود کنه گردنشو کبود میکنه ن بازوشوبابا
زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
منم بعضی وقتا یه قسمت از بدنم کبود میشه خودم تا برم حموم متوجه میشم مویرگا میترکه دلیلش اینه شوهرم ببینه میپرسه به جایی خورد منم براش توضیح میدم چرا به شوهرت اعتماد نداری کبودی که نشد دلیل
خانمای باردار همشون اینجوری هورموناشون بالا پایین میشه و حساس میشن؟اگه آره که خدارو شکر مرد نیستم
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ببین من خودم قبلنا ک میخواستم کبودش کنم اصلا نمیذاشت گردنشو چون لباسای یقه باز میپوشه همیشه بازوشو کبود میکردم برا همین ک الان داغونم اگر هر جای بدنش ب جز بازوش بود الان اینقدر حس خیانت بهم دست نمیداد،😭