2777
2789
عنوان

بازوی شوهرم کبود بود 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7696 بازدید | 147 پست
به خدا من ده جای بدنم کبوده یعنی اگه شوهرم شکاک بود بیچاره بودم خودمم نمی‌دونم کی و به کجا خورده شک ...

دقیقا منم بدنم ی جوریع اگ آروم ب جایی بخوره شاید اصلا نفهمم ولی میبینم کبود شده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من دستم به دستگیره در خورد دردمم نگرفت بعدا تو اینه دیدم یه جوری کبود بود اصلا خجالت کشیدم استین بلند پوشیدم چند روز نمیدونم عضله بازو انگار خیلی حساسه نگران نباش مردا بخوان کاری کنن تابلو نمیکنن کاری نکرده تهمتش نزن

😂😂😂😂وای خدااااا الان زانوی منم کبوده 🤌😁😁😁یه لحظه شک کردم 😂😂😂

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

منم چند وقت پیش بدون هیچ اتفاق و ضربه ای پشت یقه دلم کبود و بنفش شده بود.مانمم همیشه کبود میشه الکی.

چیز سنگین جا ب جا نکرده  ؟ شغلش چیه ؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar