ارامش_خندهایم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 2162 عنوان کورد های بوکان میشه بیاید سوال دارمممممم 140 بازدید | 22 پست سلام با یکی اشنا شدم بوکانیه بعد میخاستم بدونم اخلاقشون چطوریه پسراشون چطورین ؟ مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:) 1403/06/02 | 14:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارامش_خندهایم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 2162 دعوایی🤣😔 واقنننن مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)
mis_hani عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 5191 کوردا همشون خوبن😎🫶🏻 'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند'
ارامش_خندهایم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 2162 کوردا همشون خوبن😎🫶🏻 میدونم میخام بدونم پسراشون چطوریین مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)
zhino3 عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 3061 واقنننن یع چیزی بگم پسرای کورد بیشتر با دختر غیر کورد تو رابطه غیر جدی میرن و سو استفاده میکنن مراقب باش خوب باش ولی ساده نه🎀
ارامش_خندهایم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 2162 یع چیزی بگم پسرای کورد بیشتر با دختر غیر کورد تو رابطه غیر جدی میرن و سو استفاده میکنن مراقب باش واقعا ؟ وای با حرفت خیلییییی ترسیدم من خودم ترکموایییی اگ طرف اینطوری باشه چی مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)
ستاره_گلی_چش_بلبلی عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 1947 من عاشق کوردام چون کسی ک با جون و دل دوسش داشتم کورد بود.. خیلی بم کمک کردولی جای خوبی و واسه سوال پرسیدن انتخاب نکردی اینجا اکثرا توهین می کنن
ارامش_خندهایم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 2162 من عاشق کوردام چون کسی ک با جون و دل دوسش داشتم کورد بود.. خیلی بم کمک کردولی جای خوبی و واسه سوال پ ... نمیدونستم از کی کمک بگیرم واقنمنم خیلی کوردارو دوست دارم عاشقشووونم بر همین گفتم شاید کسی کرد باشه اینجا کمک کنه مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)
zhino3 عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 3061 واقعا ؟ وای با حرفت خیلییییی ترسیدم من خودم ترکموایییی اگ طرف اینطوری باشه چی نه نترس من خودم کوردم😂میدونم که دخترای ترک خیلی دوس دارن با کوردا ازدواج کنن و جذب کنن پسرای کوردوتوعم دنبال دلت برو بهرحال یه به ثمر میشینه یا تجربه میشه♥️نگران چیزیم نباش خوب باش ولی ساده نه🎀
ارامش_خندهایم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 2162 نه نترس من خودم کوردم😂میدونم که دخترای ترک خیلی دوس دارن با کوردا ازدواج کنن و جذب کنن پسرای کوردوت ... عع کورد کجاییی هستین بوکان ؟نمیدونم طرف بهم میگه تو مثل رفیقمی ولی من خوشم میاد ازش مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)
ستاره_گلی_چش_بلبلی عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 1947 هر جایی خوب و بد داره اسی.. بشین با خودش صحبت کن.. ولی کوردا اکثرا خوبن
ارامش_خندهایم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 2162 چطوری آشنا شدین اسی😍 از طریق مجازی الان دارم باهاش چت میکنم خیلییی خوشم میاد ازش مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)
ارامش_خندهایم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 2162 هر جایی خوب و بد داره اسی.. بشین با خودش صحبت کن.. ولی کوردا اکثرا خوبن اره شنیدم کوردا خیلی خوبن بعد خیلی هم خوشگلن مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)