من تراز کل کنکور تجربیم۸۹۰۰ شد و فرهنگیانم اموزش کاروفناوری قبول شدم.خانوادم اصرار داره که حتما همینو برم و میگن اونا به درد نمیخورن ما حمایتت نمیکنیم چون پول نداریم بدیم تو بعدا مطب بزنی ما خانوادتا بازاری نیستیم و شکست میخوربم و....از طرفی من حوصله دانشگاه فرخنگیانو ندارم اخه عین مدرسس حتی بدتر ازون و تا تکون بخوری همش تهدیدت میکنن که اخراجت میکنیم و....اذیت میکنن.و اینکه دلم میخواست زنذگی پولداری رو توی زندگیم تجربه کنم..و یه شهری مثل تهران رو که پایتخت کشوره ببینم و..اما اونا منو لای منگنه میزارن و تهدید میکنن همش از حقوق دوران دانشجوییش میگن و اینکه تاستون تعطیله و به شوهرداری و بچه داربت میرسی و...اما من میگم فردا حقوق یه ناخنکار از من بیشتره و من ازین موضوع عذاب میکشم بعدا و... حالا من چیکار کنم؟!!
درسته ولی خب ب نظرم تا حدودی حق با خانواده هم هس معلمی مزایای خوبی داره هر چند حقوقش پایینم باشه نسبت ب مزایاش ارجح تره بعدا می تونید کار ازاد در کنارش داشته باشید و ادامه تحصیل در رشته و دانشگاه مورد علاقتون چون وقت ازاد زیاد دارید در این شغل
خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دانشگاه میرید که درس بخونید و دو لقمه نون برای خودتون در بیارین یا به خاطر دوست پسر ؟ 😑
اینم هست ولی من به خاطر پسر نگفتم بیشتر به خاطر اینکه محیطش ساختگیه و با دانشگاههای بقیه فرق داره..گذاشتن چادر..یه جا شنیدم بحث سیاسی کنی جایی یا تیپت تو بیرون از محل کار بی حجاب باشه اخراج میکنن
بنظرم ول کنین برین ناخن کارشین چون شما با این دیدتون نمیگم محترمانه نیست نمیتونین به بچه مردم درس بد ...
عزیزم من توی یه خانواده فرهنگی بزرگ شدم پدر من دبیر بازنشسته هستن و از لحاظ مالی میتونم بگم خیلی ایده ال نبودیم.این طبیعیه که من دوست داشته باشم تغییر ایجاد کنم و فردا به بچه ی خودم نه نگم هی نگم پول ندارم و...من از بابت این چیزها نگرانم.
عزیزم من توی یه خانواده فرهنگی بزرگ شدم پدر من دبیر بازنشسته هستن و از لحاظ مالی میتونم بگم خیلی اید ...
منم همینو گفتم دیگ.شما نمیتونین حتی تو یه روز تو اون شغل باشین.یه نه محکم بگین و مسیر دیگ انتخاب کنین.بهتون قبول میدم جهنمو به چشم خودتون ببنین اگرچه در بقیه رشته ها آرمانشهری نیست چون دیگ تاریخ انقضا درس خوندن و پولدار شدن با درس به پایان رسیده و اونایی ک میبینی وضعشون خوبه قدیمی بودن وگرنه دانشجو پزشکی فارغ میبینم دنبال شوگرمامی پولدار میگیرده.واقعا این واسه آموزش یه کشور تاسف داره.موج مهاجرت خیلی زیاده شده الان همه ناراضین مث همین دو روز پیش اعتراضات پرستارا.وارد دانشگاه بشین متوجه میشین
پزشکی تعهدی نرین که انگار تو زندان رفتین.گاهی مجبوری بری از همین کشورت.تعهد دادن اونم واسه این رشته ها یعنی محدود کردن خودت.همون پیرا درجه ۱ رو بزن.پزشکی دیگ آزادش مالی نیست چه برسه تعهدیش
مسیر دیگه منظورتون مسیریه که از طریق درس نباشه و بیشتر مهارتی باشه؟!
ببین آبجی من نمیدونم هدفتون چیه.این بستگی داره بخاین تو ایران کار کنین یا برین.من میگم دیگ دانشگاه نمیتونه اقتصاد یه دختر وپسر رو تامین کنه مثلا شاید شمارو از نظر مجردی پوشش بده ولی دیگ اونقدر وضع مالیتون خوب نمیشه ک بخاین به ارزوی بزرگتر ک میدونم منظورتون چیه فکر کنین.بنظرم اول رشته های پیرا رو انتخاب کنین و توش مهارت زیاد کسب کنین بعد فرهنگیان.بنظرم پزشکی اونم تعهدی یعنی مرگ چون آینده کشور ما به طرز فجیع نامعلومه و روبه ویرانیه و شاید بخاین از ایران برین.در کنار پیرا اگر فرصت شد در همون روز اول دانشگاه برین سراغ مهارت های پولساز مثل ترید ک دلاری هم هست.
صد درصد فیزیوتراپی خوبه اگر واقعا خوب ومحکم ادامه بدین و درستون رو مهارتی محور بخونین و ببخشید ببخشید روم به دیوار نرین دانشگاه فردا بیاین اینجا بگین عاشق شدم وفلان ک حواستون پرت باشه.بخونین ارشدشو فیزیوتراپی ورزشی بگیرین عالیه.برین باشگاه های مطرح کار کنین این یعنی بلندپروازی همون چیزی ک میخاین.میتونین با افراد مطرح ومشهور تو این رشته تاخت وبند داشته باشین اگر آدم فعال و کوشایی هستین وگرنه دیدتون و تلاشتون در حد کارمنده بنظرم همون فرهنگیان رو برین بهتره.من خودم از این دانشگاه فارغ شدم و قصد مهاجرت زیاده ولی باز دارم میخونم واسه همین اشتباه منو تو نکن.