2777
2789

سقف دهنم انگار باد کرده و سفت شده و تاول زده 

مامانم گفت یکم نمک بزن تا گذاشتم سوخخخخختم

چیکار کنم چه بلایی سرم اومده 😭😭😭

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

چیز داغ خوردی؟

یکم عسل بذار دهنت اروم اروم بخور. عسل واسه زخم و تاول خیلی خوبه‌

البته اگه تاول مثل آفت و گرمی نباشه که در این صورت فکر کنم اگه از گرمی باشه ، عسل بدترش کنه

الهی به امید خودت...  
چیز داغ خوردی؟یکم عسل بذار دهنت اروم اروم بخور. عسل واسه زخم و تاول خیلی خوبه‌البته اگه تاول مثل آفت ...

نه اصلاااا کربلا بودم زیاد هم غذا نخوردم یهو اومدم ایران خودمون دهنم شروع شد به تاولدزدن

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم یه بار اینجوری شدم خییلیی اذیت شدم

یه قطره پریسیکا مادر شوهرم همیشه میزنه خیلی خوبه

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
اره منم یه بار اینجوری شدم خییلیی اذیت شدمیه قطره پریسیکا مادر شوهرم همیشه میزنه خیلی خوبه

تا چند وقت بعدش خوب شدی

تا چند وقت بعدش خوب شدی

من یه هفته اب دهنمو هم میخواستم قورت بدم دردم میکرد

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.