2777
2789
عنوان

پرده میخوام بخرم مادرشوهرم فهمید

281 بازدید | 20 پست

به شوهرم گفتم بزار بخریمش بعد خانوادت بگو گفت باشه دیروز به شوخی به همسرم گفتم بمگه به خانوادت گفتی گفت نه جلو خودم به مادرش گفت میخوایم پرده بخریم مادرش گفت من چیکارکنم دارم پولتون آتیش بزنین بریزید توجوب به من چه 

امروز مادرش بهم گفت پرده دست دوم میخای بحری چرا گفتم پولمون همینه نمیرسه نو بخریم تازه این پرده ۲ ماه کار کرده 

بدجوری زد تو ذوقم از کلمه دست دوم استفاده کرد آتیش گرفتم 

پرده ام قیمتش ۴ میلیونه پانچ هس 

نوش قیمت کردم ۷نیم میشه 

بگو یا زینب بگو یا حسین

به مادرشوهر چه ربطی داره اخه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاریم فهمید گفت چقدر گرون میخوان بهت بچپوننش اعصابم بدتر خراب شد

وای بزن لهش کن

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

چرا بقیه باید از خرید کردناتون برای خونتون بدونن؟ تازه اونم بدونن که نو میخرین یا دست دوم😑

همینو بگو

باید با جفت پا بره توی. حلق شوهرش

اشتباه از شوهرت بوده که اول گفته

اره میخام یه دعوا حسابی راه بندازم ک به غلط کردن بیفته آخه پرده هم چیزیه که بره بگه نو یا دست دوم چرا گفت دست دومه

بگو یا زینب بگو یا حسین