2777
2789

من از اون دخترایی نیستم که بعد ازدواج دوستامو بلاک کنم و یا خودم بگیرم😁 بر عکس مثل همیشه بودم و ارتباط مو حفظ کردم 

ولی کلا دوستام از من فاصله گرفتن با اینکه خودم چند بار پیش قدم شدم و پیام دادم و زنگ زدم و گفتم بریم بیرون ولی بعدش از اونا خبری نشد 

به نظرتون چرا اینطوریه و من چیکار کنم ؟منم مثل خودشون بشم؟

شایدم حسادت میکنن آخه 

حسادت نیست ؛

نمیدونم چجوری بگم ولی بعد اینکه دوست صمیمیت شوهر میکنه یا پارتنر میگیره انگار نا خودآگاه ازش دور میشی 

چون رفتارای اونم حتی اگه نخواد هم یکم تغییر میکنه 

و خب مثل قبل نیست دیگه هیچی 

نمیدونم 🫠😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم مجردم نمیدونم چرا دوست ندارم با بچه ها متاهل تو دانشگاه بگردم مصلا دوستم نامزد کرده بود یه پ ...

آره قله اورست رو فتح میکنن یه نمه خودشون میگیرن خیلیم شوهرم شوهرم میکنن

من خودم مجردم نمیدونم چرا دوست ندارم با بچه ها متاهل تو دانشگاه بگردم مصلا دوستم نامزد کرده بود یه پ ...

اره اگه پز بدن یا کلاس بیان آدم دوست نداره باهاشون در ارتباط باشه ولی وقتی مثل قبله رفتاراش چرا باید فاصله بگیرن

آره قله اورست رو فتح میکنن یه نمه خودشون میگیرن خیلیم شوهرم شوهرم میکنن

معلومه یکی خیلی برات شوهرم شوهرم کرده عزیزم خب واقعا هم قله اورست فتح میکنن 😜 مدیریت زندگی زناشویی رابطه درست با خانواده شوهر و ... خودش کم از فتح قله اورست نداره

منم ی دوست داشتم بعد ازدواجش فکر می‌کرد من بهش حسادت میکنم و.. 

درحالی ک تازه من پیش خودم دلمم براش میسوخت ک تو سن کم چنین تصمیمی گرفت چون از نظرم اشتباه بود. 

اما خب چیزی نمیگفتم.. عین قبل هم بودم اما خب اون هی پز میداد و تیکه مینداخت و.. 

منم از طرز فکرش خوشم نیومد قطع ارتباط کردم. 

اخه قله ک فتح نکرده! 

همه ام میدونن من حتی یک درصد ادم حسودی نیستم حداقل راجب این مسائل.. 

Intj- 

منم ی دوست داشتم بعد ازدواجش فکر می‌کرد من بهش حسادت میکنم و.. درحالی ک تازه من پیش خودم دلمم براش م ...

البته من کلا وقتی دوستم متاهل بشه ناخودآگاه یخورده فاصله میگیرم و مثل قبل روش حساب نمیکنم.. 

اما این کلا رفتارش مشکل داشت

Intj-