2777
2789

😅😅🤣🤣🤣

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب در نقاشی ات چی کشیدی برام بگو تا یکی یکی اون را تفسیر کنم

توی نقاشی خونه کشیدم آنتن کشیدم. درخت میوه سیب .  گل آفتاب گردادن.  گل رز. تپه.  سنگ. علف ها. گیاه. خیابان.  ماشین  ابر بارانی.  وخورشید کشیدم

توی نقاشی خونه کشیدم آنتن کشیدم. درخت میوه سیب . گل آفتاب گردادن. گل رز. تپه. سنگ. علف ها. گیاه. ...

گل و گیاه و‌‌....  نشان از فردی با احساس و مهربان هستی د دارای سواد اجتماعی بالایی هستی 

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت 
توی نقاشی خونه کشیدم آنتن کشیدم. درخت میوه سیب . گل آفتاب گردادن. گل رز. تپه. سنگ. علف ها. گیاه. ...

میوه 🌳 🍎  نشان از عاشق خوردن غذاهای مختلف هستی 

و غذا خوردن را دوست داری یا اینکه می خواهی رژیم غذایی بگیری 

گل و گیاه و‌‌.... نشان از فردی با احساس و مهربان هستی د دارای سواد اجتماعی بالایی هستی

من انسان واحساسات هستم و دوست ندارم دیگران رو اذیت کنم سواد اجتماعی اطلاعات زیاد در مورد کار های مختلف دارم 

میوه 🌳 🍎 نشان از عاشق خوردن غذاهای مختلف هستی و غذا خوردن را دوست داری یا اینکه می خواهی رژیم غذا ...

اشپزی رو دوست دارم غذا های عجیب هم درست میکنم همینطور رژیم شکر و خوردنی های داری قند مصنوعی رو نمیخورم

خورشید 🌞 نشان از دارای ذهن روشن و دارای فکری بزرگ هستید 

و 

خانه 🏠 نشان از دوست داشتن از تشکیل خانواده بدی و خانواده دوست هستی و دوست داری در خانه آرامش داشته باشی