ناناعت_شودم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 9330 عنوان بچه ها هرموقع گریه میکنم نی نی تکون نمیخوره 252 بازدید | 22 پست همیشه تکوناشو حس میکنمچن مدت حالم خوب نبود همش گریه میکردم موقعی ک گریه میکنم اصلااا تکون نمیخوره ی جا ثابت وایمیسه تااا چند ساعت بعدش تازه ریز ریز حرکتاشو حس میکنم🥺 دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️ 1403/06/02 | 11:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پروو_قرنیه_مشکی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 15837 خوب اونم غمتو حس میکنم عزیزم گریه نکن قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 9327 آخیگریه نکنگناه دارهمنم خیلی تو بارداری حساس شدمو همه چیز اشکمو درمیاره🥲 دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
ناناعت_شودم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 9330 خوب اونم غمتو حس میکنم عزیزم گریه نکن 🥺🥺عذاب وجدان گرفتم دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
هانیوآ عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 1999 عزیزمممم😍😪تورو خدا خودتو کنترل کنبچه همه چیو میفهمه، بعدش باهاش حرف بزنقرآن بخون یا مدیتیشن کن آروم بشی
ناناعت_شودم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 9330 گریه نکن ناراحت میشه اون طفلی هم ووی خدااا🥺🥺 دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
pardismah عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 5277 خدا به دلت آرامش بده عزیز خب حالات روحی مادر رو بچه احساس میکنه ... دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن
ناناعت_شودم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 9330 آخیگریه نکنگناه دارهمنم خیلی تو بارداری حساس شدمو همه چیز اشکمو درمیاره🥲 وای دقیقاااایهو صب پامیشم ساعت ها گریه میکنم نمیتونم همشو بریزم ت دلم دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
پروو_قرنیه_مشکی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 15837 🥺🥺عذاب وجدان گرفتم الان قرآن پخشش کن لالایی پخش کن اهنگ آرامش بخش پخش کن جفتتون آروم بشین قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
ناناعت_شودم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 9330 عزیزمممم😍😪تورو خدا خودتو کنترل کنبچه همه چیو میفهمه، بعدش باهاش حرف بزنقرآن بخون یا مدیتیشن کن آرو ... حتمااا🥺🥺 دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
ناناعت_شودم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 9330 چرا گریه میکنی ؟ رو بچه اثر میذاره بعد تولد نا اروم میشه کافیه ی اتفاقی بیوفته ک همچینم مهم نیس...انقدررررر گریه میکنم دیگ همه میترسن فک میکنن چیزی شده دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
ناناعت_شودم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 9330 خدا به دلت آرامش بده عزیز خب حالات روحی مادر رو بچه احساس میکنه ... فداتبشم🥺اره من نمیدونستم دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 9327 وای دقیقاااایهو صب پامیشم ساعت ها گریه میکنم نمیتونم همشو بریزم ت دلم منم همینجوری شدمدلم میخواد برم بالای کوه از ته دل جیغ بزنمو گریه کنمولی گناه دارن بچه هامونا🥲 دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲