طیفه مدیر عضویت: 1392/12/07 تعداد پست: 2849 عنوان من خیلی حسودم | مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 43 پست خودمم از این حسم بدم میاد.واقعا عذاب میکشم.فقط و فقطم نسبت به یسری آدمای خاص اینجوریم.مثلا خانواده شوهر ویسری کم از آدما. دعایی ذکری هست بخونم آروم بگیرم. 1396/07/11 | 16:46 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sadaf_razeghi عضویت: 1392/05/13 تعداد پست: 1845 برای دیگران شر و ناراحتی نخواهعزیزم برای دیگران ارزوی خوب داشته باش تا خدا به خودت هم نگاه کنههمین که اعتراف میکنی یعنی پشیمونی خیلیم خوب با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان...
sadaf_razeghi عضویت: 1392/05/13 تعداد پست: 1845 عزیزم همه همینطورن، الان همه این بحثای مادرشوهر و عروس و خواهرشوهر و... نشون دهنده حسودی دو طرفه معم ... نه همه اینجور نیستن خوب خیلیا هم رابطه خوبی دارنغبطه خوردن تو وجود همه هست ولی این جور حسادت نه با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان...
بیهتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 17628 نه همه اینجور نیستن خوب خیلیا هم رابطه خوبی دارن غبطه خوردن تو وجود همه هست ولی این جور حسادت نه ... شما اگه کسی خدای نکرده از ناراحتی و غمت خوشحال بشه بازم براش خوبی میخوای? خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
ماه_دختم عضویت: 1395/10/16 تعداد پست: 3285 روزی54تاسوره فلق و54ناس برای حسادت خیلی عالیه امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله.......
طیفه مدیر استارتر عضویت: 1392/12/07 تعداد پست: 2849 روزی54تاسوره فلق و54ناس برای حسادت خیلی عالیه ممنونم عزیزم
sadaf_razeghi عضویت: 1392/05/13 تعداد پست: 1845 شما اگه نکرده از ناراحتی و غمت خوشحال بشه بازم براش خوبی میخوای? من مورد شما منظورم نبوداین خانوم نگفت خانواده همسرم اینجورین خودش رو گفت نگیم همه همینند چون اصلا درست نیست این باعث میشه این خانوم فکر کنه این مورد عادی هستاز بدبختی دیگران خوشحال شدن طبیعی هست به نظر شما؟؟ با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان...
sadaf_razeghi عضویت: 1392/05/13 تعداد پست: 1845 خانواده همسرت تا حالا اسیبی به شما رسوندن؟؟ با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان...
بیهتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 17628 من مورد شما منظورم نبود این خانوم نگفت خانه همسرم اینجورین خودش رو گفت نگیم همه همینند چون اصلا درس ... بستگی داره دیگران کیا باشنمن ب شخصه از بدبختی بعضیها خوشحال میشمدروغ چرا خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
sadaf_razeghi عضویت: 1392/05/13 تعداد پست: 1845 بستگی داره دیگران کیا باشن من ب شخصه از بدبختی بعضیها خوشحال میشم دروغ چرا قطعا ضربه بدی خوردی ولی همین جوری بی دلیل مگه میشه با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان...
بیهتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 17628 قطعا ضربه بدی خوردی ولی همین جوری بی دلیل مگه میشه بله خیلی اذیت شدم خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
آرزو_گلی عضویت: 1395/07/06 تعداد پست: 10580 لینک کانالو میزاری؟ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️این کانال را به دوستان خود بخصوص خانمها معرفی کنید .😊لینک کانالzananeshadd@❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
آرزو_گلی عضویت: 1395/07/06 تعداد پست: 10580 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️این کانال را به دوستان خود بخصوص خانمها معرفی کنید .😊لینک کانالzananeshadd@❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️