2777
2789
عنوان

من خیلی حسودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 43 پست
وقتی که ی مشکلی براشون پیش میاد دلم خنک میشه.از یطرفم غذای وجدان دارم که اینطوریم. همش با خودم کلنجا ...

عزیزم شاید بعضیا غبطه بخورن ولی نه همه مثل شما نیستن 

واقعا خوشحال میشی؟

با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همش زندگیم با اونا مقایسه میکنم.میگم هیچوقت به اونا نمیرسم. همش دعوت.جروبحث دلم میخواد نبینمشون که ...

به نظرم علاوه بر ذکر و دعا که بهش معتقدی ٬ سعی کن روی خودت کار کنی٬ شما ظاهر زندگیشونو میبینی و با زندگی خودت مقایسه میکنی٬ ضمنا شما جای اونا نیستی شاید مشکلاتشون خیلی بیشتر از شماست٬ برای خودت ارزش قائل باش و به اینکه تو ٬ تو هستی ٬ افتخار کن

دلا دیدی که خورشید از شب سرد چو اتش سر برون کرد که از خون دل ما تذروی نغمه سر کرد صدای خون در آواز تذرو است دلا این یادگار خون سرو است ....میشه برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید؟(تیکرم برای بارداری نیست)٬ لحظه شماریه :)
عزیزم ول کن بابا از هر چی که داری لذت ببر  بیخیال هر کی که هر چی دارع خدا زیادش کنه  ارا ...

خیلی با این چیزا فکر میکنم.که دنیا ارزش نداره.بذار خوش باشیم.اما باز یادم میره

این که دوست نداری خوشی دیگران رو ببینی و از بدبختی کسی خوشحال میشی اصلا طبیعی نیست به نظرم

با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان... 
وقتی که ی مشکلی براشون پیش میاد دلم خنک میشه.از یطرفم غذای وجدان دارم که اینطوریم. همش با خودم کلنجا ...

منم اینطورم  ولی اونام نسبت ب من همین طوری ان و خیلی بهم بد کردن 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

منم بعداز۳سال اقدام واسه بچه دار شدن دارم حسود میشم یعنی حسود شدم نسبت به کسانی که باردار شدن بچه دارن بدون دغدغه باردار شدن واقعا حالم بد میشه میبینمشون 

بیشتر ازشون دوری میکنم😔😔😔

یاد خدا آرام بخش دلهاست
این که دوست نداری خوشی دیگران رو ببینی و از بدبختی کسی خوشحال میشی اصلا طبیعی نیست به نظرم

بخدا دست خودم نیست.انگار که روح خبیثی تو جسمم.که همون لحظه من دارم باهاش کلنجار میزنم

منم بعداز۳سال اقدام واسه بچه دار شدن دارم حسود میشم یعنی حسود شدم نسبت به کسانی که باردار شدن بچه دا ...

منم قبلا برای بچه دارشدنم اینجوری بود.فکر کن پنج سال.مشکل هم از شوهرم بود.تو خانواده شوهرم که بودم میخواستم دق کنم وقتی بچه هاشون بغل میکردن. اما خدارو شکر الان ی دختر دارم

آخه من هرچی فکر میکنم میبینم که من چیز خاصی ندارم که از اونا سرتر باشم.

بلاخره یکی پیدا شد که از خانواده شوهرش سر نباشه.اینجا همه از خانواده شوهرشون سرن.مخصوصا جاری.غصه نخور منم حسودم.تو تنها نیسی