ببخشید یه سوال خیلی مهم برادر من بیماری دیستروفی عضلانی دوشن داره یکی از عموهام 4 تا پسر اورد که وقتی ب دنیا اومدن فوت شدن(نمیدونم دقیقا چرا)نوه ی عموی دیگم هم دو تاش بعد تولد دارای معلولیت بودن ک اونام دوران نوزادی فوت شدن البته این دو نوزاد از یک پدر مادر بودن ک نسبت فامیلی خیلی خیلی نزدیکی از همه طرف دارن اون یکی عمومم ک 4 تا پسرش اونجوری شد با خانومش دختر دایی پسر عمه هستن پدر مادر خودمم فامیلی دارن ولی ن خیلی نزدیک (ببخشید طولانی شد)حالا میخاستم بدونم اگه من با پسر خالم ازدواج کنم با وجود بیماری برادرم ک هر جا رفتیم گفتن ب خاطر فامیلیه (البته 10 سالش بود ک دیگه ویلچری شد) احتمال همین بیماری های ارثی چقده خیلی خیلی برام مهمه
ازدواج فامیلی نکن۰ جز ابروریزی و جنگو دعوا ثمری نداره۰ ولی اصرار داری برید آز ژنتیک اونجا بهتون میگن چند درصد احتمال هس
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!
من شنیدم که حتی قبل از ازدواج آزمایش ژنتیک دادن گفتن هیچ مشکلی ندارین ولی بچه شان مشکل داشته تازه رفتن با دکتر هم دعوا کردن گفتن تو گفتی مشکلی ندارن به نظرم ازدواج فامیلی خیلی ریسکه
یه بار خالم میگفت اخبار گفته هر کی تو خانواده برادر یا خواهرش مثه داداش من باشه دختر اون خانواده اگه با فامیل ازدواج کنه درصدش از برادر بیشتره خب برای منم بیشتره مثله اینکه کلا باید قیدشو بزنم