2777
2789
عنوان

فلسفه چه چیزی رو تو زندگی درک نکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 73 پست
تنها مسئله ای که زن به مرد نیاز داره به دنیا اوردن بچسبه نظرم

یکیش اینه 

مرد و زن وقتی کنار هم باشن تا موقعی که تنها بودن زندگیشون خیلی تعغییر می‌کنه 

زندگی فراز و نشیب های زیادی داره که بعضی مواقع حضور هر دو نیاز هست 

من تجربه دارم میکنم در حال حاضر و بیشتر مواقع ب این موضوع پی میبرم 

من نمیگم تنهایی نمیتونن درست زندگی کنن چرا اتفاقا میشه اما بسیار سخت تره 

که چی بشهاره من خیلی ضعیفم لطفا منو امتحان نکنید

منم همیشه میگم خدایا من اصلن حوصله امتحان ندارم از الان بدون رد هستم🙂

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فلسفه فامیل دور و همسایه دو تا کوچه اونور تر که باید دخالت کنن تو زندگیت 🫡

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

چرا ب بعضیها ک نباید بچه و نسل بده  میده و برعکس

فلسفه دنیا اومدنم.

کلا فلسفه خود زندگی رو نمیفهمم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
فلسفه قناعت نداشتن اختلاس کرا

هرچی میدزدن سیر نمیشن تو اگه کو...نتم با ۱۰۰ دلاری پاک کنی هر روز ۷ نسلت میتونن اینکار کنن هنوز سیر نشدی

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
فلسفه اینکه یه خانواده فقیر چرا باید یه نسل فقیر دیگه هم به دنیا بیاره

اینکارم‌ نکنن دلشون میترکه‌.

الان مادر رونالدو فقیر بود به دنیاش آورد همین بچه‌ شد امیدش ناجی خانوادش.

به شرطی که بچه فقیر تو مسیر درست هدایت بشه.

اینکارم‌ نکنن دلشون میترکه‌.الان مادر رونالدو فقیر بود به دنیاش آورد همین بچه‌ شد امیدش ناجی خانوادش ...

بیین من مخالف بچه دار شدن نیستم حرفت هم کاملا قبول دارم اصلا اگه بچه  نباشه که کل دنیا نابود میشه تولید مثل مهمه 

ولی مثلا یه دونه بچه بیاره طرف نه ۵ تا بچه که نتونه از پس هزینه هاش بر بیاد و اون بچه هم زجر بکشه 

همون یه دونه رو تو مسیر درست تربیت کنه

صبح میشه این شب 🌱

خودمونم میمیریم خوب. اتفاقا مرگ بزرگترین محبت خدا بوده خوبه میمیریم راحت میشیم ازاین دنیا بابا

نه منظورم مرگ خودمون نبود اینکه بعد مرگ دقییا چیه و وقتی عزیزانت از دست میرن دیگه اون ور آیا امیدی هست ببینیشون یانه و سوالات اینجوری یا مرگ های ناگهانی و زود هنگام که آرزوها به باد میرن و حس دلتنگی همیشگی همراه بازماندگان هست و...  

وگرنه بقول دیالوگ گرین مایل مرگ موهبت بزرگیه و من با انتهای فیلم فقط گریه میکردم جاییکه عمر طولانی نصیبش شده بود و داشت عذاب میکشید