سرویس امو ناقص کرد 🥺بشقاب سالاد خوری مو انداخت شکست من یه لحظه رفتم تو حیاط مامانه داده دست بچه اش که راه بره سالاد بخوره.... بعدم که من اومدم با لبخند گفتن دیگه افتاد شکست... من تو دلم اینجوری بودم😭😭ولی با گفتن فدای سرش صحنه ارو ترک کردم
عروس یه خانواده که نه یه خاندان شدم که بچه هاش خیلی سرتق و خیلییی شلوغ و سخت جونن از بچگی انقد بچه ها بی صاحاب موندن از یه متری بچه دوساله میفته رو سیمان اخ نمیگه دیگه تصور کن چه خرابکاریایی دارن نمیشه هم گف بالا چشت ابروعه هنو که خودم عروسی نکردم خونه جاری بدبختم که سرزبون نداره بیچاره از اذر سال گذشته بیشتر از دوبار خونه تکونی کرده و مبلاشو شسته بازم چون رنگ روشنه بچه ها هم انگار نه انگار باز چرک شده خوشحالم باهاشون یه جا قرار نیس برم خدایی من باشم میزنم لهشون میکنم🙄😣
خواهرم کلا وسیله گرون زیاد داره هی میرفت دست میزد میگفت میخوام بازی کنم تازه عروسه بعد بچه طرف میره اتاق خواب خواهرم رسیدم دیدم میخواد با رژ بکشه رو تختشون منم گرفتم زدمش جلوی مامانش و گفتم ظرف رو شکست حالا میخواد تخت رو هم نابود کنه
هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم