2821
2789

گواهینامم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من نذر کردم ۴۰ روز خوندم هیچوقت نمیشد همراهش گریه نکنم خدارو التماس نکنم  بعد دقیقا ۸ماه بعدش ...

منم یه حاجتی دارم میدونم نشدنیه ولی توسل کردم به فاطمه زهرا هیچ کاری پیش خدا گفتم نشدنی نیست. انشالله که بشه برام دعا کنید

برام دعا کنید حاجت روا بشم😭😭🙏🙏.
منم یه حاجتی دارم میدونم نشدنیه ولی توسل کردم به فاطمه زهرا هیچ کاری پیش خدا گفتم نشدنی نیست. انشالل ...

من خیلی خیلی به حدیث کسا اعتقاد پیدا کردم چون چندین دفعه خوندمش و حاجت گرفتم 

توروخدا یکی برامنم بگه. باید چطور بخونی روزی چندبار 

نذر میکنی که ۴۰روز روزی ۱بار حدیث کسا بخونی. زمانش فرقی نداره ولی بهتر این هست که وقت اذان باشه و رو به قبله با وضو.

برام دعا کنید حاجت روا بشم😭😭🙏🙏.
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 40 دقیقه پیش
2791
2779
2792