saraden مدیر استارتر عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 394 عنوان حدیث کسا 2298 بازدید | 18 پست سلام میخواستم بدونم تا حالا کسی حاجت غیر ممکنی از حدیث کسا گرفته؟ برام دعا کنید حاجت روا بشم😭😭🙏🙏. 1396/07/11 | 13:05 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sadaf______taabaan عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 500 سلاممن خودم بیشتر ختم قران و ختم صلوات برمیدارم 💞 Tnx god 💞
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92761 گواهینامم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
بی_بی_گل1 عضویت: 1396/02/12 تعداد پست: 2167 من نذر کردم ۴۰ روز خوندم هیچوقت نمیشد همراهش گریه نکنم خدارو التماس نکنم بعد دقیقا ۸ماه بعدش خدا جوابمو جوری داد که باورم نمیشد
شادنمحمدی عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 733 من نذر کردم ۴۰ روز خوندم هیچوقت نمیشد همراهش گریه نکنم خدارو التماس نکنم بعد دقیقا ۸ماه بعدش ... عزیزم این که بعد۸ماه جواب گرفتی مربوط ب زمان میشه دیگه نه حدیث کسا.
saraden مدیر استارتر عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 394 من نذر کردم ۴۰ روز خوندم هیچوقت نمیشد همراهش گریه نکنم خدارو التماس نکنم بعد دقیقا ۸ماه بعدش ... منم یه حاجتی دارم میدونم نشدنیه ولی توسل کردم به فاطمه زهرا هیچ کاری پیش خدا گفتم نشدنی نیست. انشالله که بشه برام دعا کنید برام دعا کنید حاجت روا بشم😭😭🙏🙏.
بی_بی_گل1 عضویت: 1396/02/12 تعداد پست: 2167 عزیزم این که بعد۸ماه جواب گرفتی مربوط ب زمان میشه دیگه نه حدیث کسا. نه مال حدیث کساست چون چیز غیر ممکنی بود دوتا حاجت داشتم یکیشو وسط دعاهام گرفتم یکیشم که اصلی بود بعدش گرفتم
بی_بی_گل1 عضویت: 1396/02/12 تعداد پست: 2167 منم یه حاجتی دارم میدونم نشدنیه ولی توسل کردم به فاطمه زهرا هیچ کاری پیش خدا گفتم نشدنی نیست. انشالل ... من خیلی خیلی به حدیث کسا اعتقاد پیدا کردم چون چندین دفعه خوندمش و حاجت گرفتم
پونه_کوهی عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 5143 وای منم خیلی ازش حاجت گرفتم مثلا وقتی دعوامون میشه میخونم شوهرم واقعا خوب میشه.حاجتهای دیگه ام گرفتم.فقط باید ادامه بدی. یه صلوات برای حل مشکلاتم میفرستین؟
بی_بی_گل1 عضویت: 1396/02/12 تعداد پست: 2167 توروخدا یکی برامنم بگه. باید چطور بخونی روزی چندبار عزیزم من ندر کردم ۴۰ روز بخونم من با یبار خوندنم حاجت گرفتممن وقتاییی دلم میشکنه میرم سراغش بهم ارامش عجیب میده
saraden مدیر استارتر عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 394 توروخدا یکی برامنم بگه. باید چطور بخونی روزی چندبار نذر میکنی که ۴۰روز روزی ۱بار حدیث کسا بخونی. زمانش فرقی نداره ولی بهتر این هست که وقت اذان باشه و رو به قبله با وضو. برام دعا کنید حاجت روا بشم😭😭🙏🙏.